Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής από τα παιδιά των πολυτέκνων – Βίντεο, Φωτογραφίες

Share

Ο πολυχώρος εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής γέμισε παιδικές φωνές, τραγούδια και χαμόγελα σήμερα το πρωί. Ελληνόπουλα από οικογένειες τριτέκνων και πολυτέκνων έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχηγό και τους βουλευτές του Κινήματος.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν ευχές και δώρα στη νέα γενιά της Ελλάδος, στα παιδιά που αποτελούν την μεγαλύτερη ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, δήλωσε«Η Χρυσή Αυγή εύχεται σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες Καλά Χριστούγεννα και είθε το μήνυμα της Γεννήσεως του Θεανθρώπου να φέρει την Ελπίδα και την χαρά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, που έχουν δοκιμαστεί σκληρά τα περασμένα χρόνια. Είθε η Γέννηση του Θεανθρώπου να φωτίσει τους ανθρώπους και η Πατρίδα μας να βρεθεί και πάλι σε καλύτερη μοίρα. Να σταματήσει το ξεπούλημα στα Εθνικά Θέματα. Να υπάρξει ευημερία και οι ολιγάρχες, επιτέλους, να σταματήσουν να δυναστεύουν αυτόν τον τόπο. Χρόνια Πολλά στον Ελληνικό Λαό, αυτός είναι η Ψυχή του Έθνους, αυτό είναι το μέλλον της Πατρίδος μας».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-christougenniatika-kalanta-ston-archhgo-ths-chrushs-aughs-binteo-fwtogra#ixzz5abz1mvWL

Exit mobile version