Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεζίλι όλη η Ελλάδα λόγω των ανίκανων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Μέσα στις «καλύτερες» φωτογραφίες του Reuters η καταστροφή στο Μάτι της Αττικής

Ως είθισται ετησίως, ο μεγάλος δημοσιογραφικός οργανισμός Reuters έδωσε στην δημοσιότητα τις 100 καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς.

Μέσα στις φωτογραφίες περιλαμβάνεται και μία από την καταστροφή στον Νέο Βουτσά, το Μάτι και γενικότερα την Ανατολική Αττική, όπου εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης και την γενικότερη αποψίλωση της Πολιτικής Προστασίας από την εθνοκτόνα πολιτική των μνημονίων, θρηνήσαμε 100 νεκρούς.

Στην εικόνα παρουσιάζεται ένας στύλος της ΔΕΗ, ο οποίος δεσπόζει επί των ερειπίων και των καμένων δέντρων, καταδεικνύοντας παγκοσμίως την καταστροφή που επήλθε στην περιοχή και την εκατόμβη των νεκρών, οι οποίοι παραμένουν αδικαίωτοι, αφού ακόμα δεν έχουν αποδοθεί ποινικές ευθύνες στους κυβερνώντες που ενεπλάκησαν με καταστροφικές συνέπειες εκείνες της ημέρες.

Η φωτογραφία αυτή κάνει διεθνώς ρεζίλι την χώρα, η οποία έχει την ατυχία να κυβερνάται από μία κυβέρνηση ανίκανων. Και πάλι καλά να λέμε που γίναμε ρεζίλι για την καταστροφή, γιατί το Reuters θα μπορούσε να δημοσιεύσει και το βίντεο, όπου ο Καμμένος κατηγορεί τους κατοίκους ότι «αυτοί φταίνε».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/rezili-olh-h-ellada-logw-twn-anikanwn-se-suriza-kai-anel-mesa-stis-kalutere#ixzz5ac4GDlli

Exit mobile version