Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

O μόνος πολιτικός που μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στον απλό δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό είναι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Τον είδαμε στην Βαρβάκειο παραμονή των Χριστουγέννων όπου ο κόσμος έσπευσε να τον αγκαλιάσει, να του ευχηθεί και να τον χαιρετήσει. Δυστυχώς εμείς δεν προλάβαμε να τον πλησιάσουμε λόγω του συνωστισμού. Και του χρόνου Αρχηγέ σε μια Ελεύθερη Πατρίδα.

Ελευθερία Ν.

Αποθέωση Χρυσής Αυγής στην Βαρβάκειο Αγορά – Βίντεο, Φωτογραφίες

Στην ΕΡΤ μέχρι και το διαφημιστικό σποτ του ποταμιού για ευχές έπαιξαν εκτός φυσικά από τις ευχές για τους Έλληνες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Δεν πειράζει όμως, εμείς είδαμε πως κατέκλυσαν το κτίριο των κεντρικών μας γραφείων οι παιδικές φωνές και ακούσαμε το μήνυμα του Αρχηγού μας μέσα από την ιστοσελίδα του Κινήματος.

Ν.Σ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ΜΟΝΟ με την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΛΑΟ!

Νιώθω ντροπή σαν Ελληνίδα. Το άθλιο ελληνικό και προδοτικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπου βάφτισε ως Ελληνίδα την Κούνεβα, ενώ αυτή ψήφιζε στο ευρωκοινοβούλιο ανθελληνικά νομοσχέδια. Ο Καραμανλής της χάρισε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι και 300,000 ευρώ, Ο Τσίπρας ευρωβουλευτή και την γέμισε με εκατομμύρια ευρώ καταθέσεων και τώρα της χαρίζουν και την ελληνική ιθαγένεια με τον άθλιο νόμο Ραγκούση και όλα αυτά επειδή ένας αλβανός, ο οποίος δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στην χώρα, της είχε ρίξει οξύ στο πρόσωπο.

Γεωργία Π.

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής από τα παιδιά των πολυτέκνων – Βίντεο, Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-25-dekembriou-2018#ixzz5aeGVGUk4

Exit mobile version