Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμετικό: Με σημείωμα στα αγγλικά, οι συριζαίοι πληροφορούν τους… επενδυτές ότι έκοψαν 5 δισ. ευρώ από τους συνταξιούχους!

Εμετικό: Με σημείωμα στα αγγλικά, οι συριζαίοι πληροφορούν τους… επενδυτές ότι έκοψαν 5 δισ. ευρώ από τους συνταξιούχους!

«Νεοδημοκρατικότεροι των νεοδημοκρατών» έχουν γίνει οι συριζαίοι στην αναλγησία τους, αλλά και στις επικύψεις στους ξένους αφέντες. Τελευταίο δείγμα αυτής της υποτέλειας, το γραμμένο στο αγγλικά σημείωμα του «Σώματος Εμπειρογνωμόνων του ΣΟΕ», που δημοσίευσε το Υπουργείο Οικονομικών.

Στο σημείωμά τους, οι συριζαίοι πληροφορούν τους… επενδυτές πως «η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση του 2016 διασφαλίζει την μεσοπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού επειδή δημιουργεί εξοικονόμηση 2,8% του ΑΕΠ ως το 2020» και πως «το 2017 και στο πλαίσιο της β΄αξιολόγησης του 3ου Μνημονίου, η Βουλή ψήφισε ότι το 2019 θα περικοπούν οι συντάξεις, για να εξοικονομηθεί 1% του ΑΕΠ ετησίως, από το 2019 ως το 2022».

Κοινώς για τους συριζαίους, η Ελλάδα έχει καταστεί «παράδεισος» για τους «επενδυτές» επειδή κόπηκαν οι συντάξεις κατά 5 και πλέον δισεκατομμύρια ευρώ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πληροφορούνται οι επενδυτές να προσέλθουν σε αυτόν τον επίγειο (σοσιαλιστικό άραγε;) παράδεισο που κόβονται οι συντάξεις.

Υ.Γ. Μια απορία: Γιατί το σημείωμα αυτό δεν το μοιράζουν, γραμμένο στα ελληνικά, και στους συνταξιούχους, για να τους πληροφορήσουν περί όλων αυτών των ζητημάτων; Μπορεί να θέλουν και αυτοί να… επενδύσουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emetiko-me-shmeiwma-sta-agglika-oi-surizaioi-plhroforoun-tous-ependutes-oti#ixzz5ajbowU34

Exit mobile version