Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tα μαγικά στο Μαξίμου και ο κωλοτούμπας Τσίπρας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

«Άμπρα κατάμπρα, λούμπα τουλούμπα, κάνε μια τούμπα και μια κωλοτούμπα» ήταν τα λόγια του «μάγου» μέσα στο Μαξίμου τα οποία επαναλάμβανε ο Τσίπρας.

Ο μάγος είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό να πει μαζί του τις «μαγικές» λέξεις προκειμένου το μπλε πανί που έβαλε στην απόχη του να μετατραπεί στο τραπουλόχαρτο (5 κούπα) που είχε διαλέξει νωρίτερα. Το “μαγικό”… πέτυχε και ο Τσίπρας γελώντας «σύστησε» τον ταχυδακτυλουργό στους μικρούς επισκέπτες του Μαξίμου: «Ο νέος υπουργός Οικονομικών, παιδιά».

Ο Τσίπρας στην συγκεκριμένη παράσταση μπορεί να έκανε τον βοηθό του «μάγου» όμως στην πραγματικότητα αυτός είναι ο αληθινός «μάγος» αφού το καλοκαίρι του 2015 μετέτρεψε το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων στο δημοψήφισμα σε ένα προδοτικό ΝΑΙ.

Στην συνέχεια ο Τσίπρας (με όσο ΣΥΡΙΖΑ του απέμεινε) προχώρησε στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου μαζί με ANEΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ και ακολούθως στην πιστή εφαρμογή όλων των μέτρων κάνοντας την μεγάλη «κωλοτούμπα». Ο Τσίπρας λοιπόν από το 2015 μέχρι και σήμερα κατέχει επάξια τον τίτλο του «μάγου κωλοτούμπα» και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-magika-sto-majimou-kai-o-kwlotoumpas-tsipras-binteo#ixzz5ajdJfQca

Exit mobile version