Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ένας άντρας αγνώστων στοιχείων βρέθηκε θανάσιμα μαχαιρωμένος τις προηγούμενες ημέρες, και μάθαμε ότι ο δράστης ήταν τελικά, ω τι έκπληξη, αλβανός! Πείτε μου ένα έγκλημα που να έχει γίνει στην Αθήνα με δολοφονίες και μαχαιρώματα και οι δράστες ή και τα θύματα ορισμένες φορές να μην είναι αλβανοί, πακιστανοί και εγώ δεν ξέρω άλλο ποια εθνικότητα. Έχουν καταντήσει την πρωτεύουσα αυτής της χώρας, και όχι μόνο, σε ένα απέραντο κέντρο ανομίας και στυγνών εγκλημάτων. Και έχουν και το θράσος να κατεβάζουν υποψήφιους οι οποίοι μας λένε ότι η Αθήνα πρέπει να γίνει κέντρο αλληλεγγύης, μονάχα αυτό θα πω, καμία αλληλεγγύη στους δολοφόνους και στους εγκληματίες!

Ντίνα Κ.

Ρεπορτάζ Star για κάλαντα στην Χρυσή Αυγή και επίσκεψη στην Βαρβάκειο – ΒΙΝΤΕΟ

Ρομά έκλεψαν παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα προχθές, πριν χρόνια σκοτώσαν ένα παιδί στο Μενίδι, πουλάνε ναρκωτικά ανενόχλητοι καθώς οι παράγκες τους θεωρούνται άβατο για την αστυνομία και δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κρατική ανοχή και τίποτα δεν δουλεύει σωστά σε αυτόν τον τόπο λες και επίτηδες προσπαθούν να μην αφήσουν ούτε τα θεμέλια σ΄ αυτήν την χώρα. Παρακαλάμε να έρθουν εκλογές να τους στείλουμε στον αγύριστο γιατί ούτε για δήμαρχοι κάνουν, ούτε καν για απλοί πολίτες! Φτάνει πια η υποβάθμιση της ζωής μας, τα παιδιά μας κινδυνεύουνε, εμείς κινδυνεύουμε κανείς δεν μπορεί να ζήσει με αυτές τις συνθήκες.

Πάρης Τ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με χρηματοδότηση της Μέρκελ οι συριζαίοι αναγνωρίζουν… «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα

Έστειλε επιστολή στον Τσίπρα ο Γερουλάνος και τον καλούσε να πάρει πρωτοβουλίες για τα Εξάρχεια. Καταλάβαμε όλοι εμείς τι πρωτοβουλίες θα πάρει ο Αλέξης έτσι; Θα στέλνει πολεμοφόδια στα παιδιά, ή μπορεί να τους τηλεφωνεί για να τους πει που ακριβώς βρίσκονται τα ΜΑΤ, να τους κάνει δωρεά καμιά Ελληνική Σημαία για κάψιμο και γιατί όχι να μην δημιουργήσει και ένα ειδικό σχολείο για να μαθαίνουν και τα υπόλοιπα παιδιά των Εξαρχείων πως καις τον κόσμο ζωντανό, τις περιουσίες τους και πως την γλιτώνεις και πας στο σπιτάκι σου ανενόχλητος.

Σωτηρία Π.

Ρομά λήστεψαν παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα στην Δραπετσώνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-26-dekembriou-2018#ixzz5ajm1y0U5

Exit mobile version