Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κλόουν της μεταπολίτευσης και μια προειδοποίηση του Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου από το παρελθόν

Οι κλόουν της μεταπολίτευσης και μια προειδοποίηση του Ν. Μιχαλολιάκου από το παρελθόν

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Στο δίλημμα «βούτυρο ή κανόνια» οι Εθνικιστές επιλέγουμε κανόνια!

«Εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε», δήλωσε ο άλλοτε εκλεκτός της πασοκαρίας και νυν αγαπημένος ΑΓΕΕΘΑ της αριστεράς και του Καμμένου, κύριος Ε. Αποστολάκης. Παρά την προβολή της οποίας έτυχε η συγκεκριμένη «πολεμική ιαχή», το ουσιώδες σημείο των δηλώσεων του ΑΓΕΕΘΑ δεν ήταν το προαναφερθέν, αλλά τούτο: «εάν χρειαστεί να πολεμήσουμε δεν θα συμπολεμήσει κανένας δίπλα μας»!

Η περίφημη «εθνική ενότητα» του Καμμένου

Η ανταπόκριση των καθεστωτικών μέσων στις πολεμοκάπηλες φανφάρες -οι οποίες προφανώς έγιναν κατόπιν συνεννόησης με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας- υπήρξε άμεση με πομπώδεις τίτλους να συνοδεύουν την είδηση. Στόχος αναμφισβήτητα, η καλλιέργεια ενός πέρα ως πέρα κίβδηλου αισθήματος εθνικής ενότητας πάντοτε γύρω από την κυβέρνηση του ραγιαδισμού και στην προκειμένη περίπτωση γύρω από τον υπουργό Αμύνης, Π. Καμμένο.

Η εθνική ενότητα ωστόσο επιτυγχάνεται και χαλυβδώνεται πάντοτε από προσωπικότητες-ηγέτες, με αναγνωρισμένη αξία από τη μεγάλη πλειοψηφία του Λαού. Στην περίπτωση Καμμένου αντιθέτως, η κοινή γνώμη σε συντριπτικό ποσοστό αναγνωρίζει μονάχα ένα γελωτοποιό της πολιτικής ζωής του οποίου ο λόγος έχει αξία μικρότερη από εκείνον τρίχρονου παιδιού. Με απλά λόγια, σχεδόν κανένας Έλληνας δεν τρέφει την παραμικρή εμπιστοσύνη απέναντι στον υπουργό Άμυνας και στις ορντινάτσες του, εν πλήρη αντιθέσει προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπικές έρευνες χαίρουν της εκτιμήσεως και εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού.

Δηλώσεις ΑΓΕΕΘΑ, Καμμένου και το πρόσφατο παρελθόν

Επανερχόμεθα όμως στις δηλώσεις του ΑΓΕΕΘΑ και στο συγκεκριμένο σημείο όπου απειλεί με ισοπέδωση της βραχονησίδας επί της οποίας θα ανέβουν Τούρκοι. Κατά διαβολική σύμπτωση, την ίδια σχεδόν δήλωση είχε κάνει προ μηνών ο πολιτικός προϊστάμενος του κυρίου Αποστολάκη και καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε σε εκείνους που λησμονούν γρήγορα όσα ακολούθησαν: ελληνόπουλα έσπευσαν και ύψωσαν Ελληνικές Σημαίες σε διάφορες βραχονησίδες του Αιγαίου (στους Φούρνους Ικαρίας) με Τούρκους να την αφαιρούν σε μια από αυτές. Ο «στρατάρχης» Καμμένος τότε, απείλησε τα ελληνόπουλα ακόμη και με ποινικές κυρώσεις, εξαπολύοντας μύδρους κατά όσων υψώνουν την Σημαία μας στην ελληνική επικράτεια! Ας εξάγει λοιπόν ο καθένας τα συμπεράσματά του…

Στόχος της κυβέρνησης να μην υπάρξει ελληνική απάντηση

Ήταν όμως αυτό το μείζον ζήτημα των δηλώσεων Αποστολάκη; Η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο και δυνατό όχι. Στη συνάντηση με τους διαπιστευμένους στο υπουργείο συντάκτες και ερωτηθείς για τους συμμάχους της Ελλάδος στο ενδεχόμενο μιας πολεμικής σύρραξης με την Τουρκία, ο ΑΓΕΕΘΑ άφησε στην άκρη την στρατιωτική στολή και φόρεσε μανδύα διπλωμάτη: «εάν χρειαστεί να πολεμήσουμε δεν θα συμπολεμήσει κανένας δίπλα μας. Η δική μας προσπάθεια επικεντρώνεται να μην χρειαστεί να φθάσουμε ως εκεί. Με τις ΗΠΑ και την ΕΕ θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι Τούρκοι δεν θα φθάσουν έως εκεί»!

Στόχος συνεπώς της ελληνικής κυβέρνησης δεν είναι η ισοπέδωση τυχόν τουρκικής εισβολής σε βραχονησίδα του Αιγαίου αλλά είναι η εξάντληση της διπλωματικής οδού μέσω ΗΠΑ και Ε.Ε. προκειμένου να αποτραπεί όχι μια πιθανή εισβολή μα η προοπτική ελληνικής απάντησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κρίση των Ιμίων, όπου δεν απετράπη η τουρκική εισβολή αλλά πράγματι, απετράπη η ελληνική απάντηση!

Κυρίως όμως, αυτή η δήλωση του ΑΓΕΕΘΑ επιβεβαιώνει πανηγυρικά τον μοναδικό πολιτικό Αρχηγό ο οποίος έχει από μακρού χρόνου επισημάνει στον υψηλότερο δυνατό τόνο πως μόνον οι Έλληνες μπορούν να υπερασπιστούν την Εθνική Τιμή, την Εθνική Αξιοπρέπεια και κατ’ επέκταση την εθνική κυριαρχία. Στους πολιτικούς απατεώνες της μεταπολίτευσης που πρόβαλαν το «ευρωπαϊκό κεκτημένο» ως απάντηση στην τουρκική επιθετικότητα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απάντησε: «μάταια θα περιμένετε τις μεραρχίες του Λουξεμβούργου και τον στόλο της Μάλτας να πολεμήσει απέναντι στους Τούρκους. Οι τελευταίοι καταλαβαίνουν μόνο την πολιτική των κανονιοφόρων», συμπληρώνοντας πως «στο δίλημμα βούτυρο ή κανόνια, εμείς οι Εθνικιστές επιλέγουμε κανόνια». Μόνον οι ισχυρές ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δύνανται είτε να αποτρέψουν είτε και να τιμωρήσουν τον Τούρκο. Όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσει ο Ελληνικός Λαός τόσο λιγότερο πρόκειται να υποφέρει στο εγγύς μέλλον!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-klooun-ths-metapoliteushs-kai-mia-proeidopoihsh-tou-n.-michaloliakou-apo#ixzz5amK1dWdE

Exit mobile version