Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

44 λαθρομετανάστες έκρυβαν στο φορτηγό τους δύο αλλοδαποί στην Θεσσαλονίκη!

Χρυσές δουλειές από την πολιτική των ανοιχτών συνόρων κάνουν οι διακινητές λαθρομεταναστών!

44 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά μαζί με το φορτηγό που τους μετέφερε. Αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο άτομα, τα οποία ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά, εντόπισαν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο πλησίον εγκαταλελειμμένης αποθήκης. Από την αποθήκη εξήλθε και συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός από τη Ρουμανία, ενώ λίγο αργότερα εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 27χρονη ομοεθνής συνεργός του.

Στο εσωτερικό της αποθήκης βρέθηκαν συνολικά 44 λαθρομετανάστες οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν στη χώρα τις προηγούμενες ημέρες από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και παρελήφθησαν από το προαναφερόμενο όχημα με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στην Ελλάδα των ανοιχτών συνόρων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/44-lathrometanastes-ekruban-sto-forthgo-tous-duo-allodapoi-sthn-thessalonik#ixzz5atOcoAPz

Exit mobile version