Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ που θέλει να γίνει… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ που θέλει να γίνει… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρθρο από την εφημερίδα “Εμπρός” 

Οι εποχές που η ψευτοδεξιά καπηλεύονταν το εθνικιστικό κίνημα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί…

Βλέπουν παντού μπροστά τους τους Εθνικιστές – Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία ότι υιοθετεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για… συμπόρευση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Για ευνόητους πολιτικούς λόγους, τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, βάλλουν ο ένας κατά του άλλου και όσο θα πλησιάζουμε στις εκλογές του Μαΐου (ή και νωρίτερα…) το κλίμα αυτό της πόλωσης θα ενισχύεται και θα κυριαρχεί στην πολιτική ζωή.

Οι δύο παρατάξεις που στην πραγματικότητα είναι… μία, χρησιμοποιούν συχνά το τελευταίο διάστημα, το επιχείρημα της ταύτισης των «αντίπαλων» κομμάτων με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έχουμε απαντήσει διεξοδικά στον παραπάνω ισχυρισμό που συνοψίζεται στο ότι το Εθνικιστικό Κίνημα είναι με την Ελλάδα – Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την Νέα Δημοκρατία. Αμφότεροι είναι… συνιστώσες του εθνομηδενιστικού τόξου που καταστρέφει την Πατρίδα μας και ξεπουλάει τις… στάχτες της στους ξένους.

Πως κατάφερε όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να… «συνεργάζεται» τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την ΝΔ; Αναμφισβήτητα η καταγεγραμμένη δημοσκοπικά άνοδος του Κινήματος, οδηγεί απευθείας στην απάντηση του ερωτήματος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατόρθωσε να σπάσει την συνωμοσία σιωπής πολλών μηνών και να μπει στο επίκεντρο της πολιτικής. Η πολιτική όμως ακολουθεί και τις τάσεις, αφουγκράζεται τον παλμό του συνόλου του εκλογικού σώματος. Και η τάση αυτή για την χρονιά που μας πέρασε, είναι ξεκάθαρα πατριωτικής κατεύθυνσης, λόγω της προδοσίας της Μακεδονίας μας αλλά και από την γενικευμένη επίθεση του εθνομηδενισμού κατά των παραδοσιακών Αξιών μας.

Και καθώς είναι αστείο ακόμα και να απαντήσουμε περί «σύμπλευσης» με τον ΣΥΡΙΖΑ που έτσι κι αλλιώς σε λίγους μήνες θα αποτελεί παρελθόν από την διακυβέρνηση της χώρας, ας δούμε τι επιδιώκει να επιτύχει η ΝΔ, προσπαθώντας να ακολουθήσει την πατριωτική στροφή των Ελλήνων.

ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ KAI ΣΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ!

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι κάποια στελέχη της ΝΔ να χαρακτηρίσουν ως «προδοσία» την Συμφωνία των Πρεσπών. Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τα πρώτα συλλαλητήρια, η στάση της ΝΔ ήταν απολύτως παθητική, ενώ όταν ακολούθησαν οι μαθητικές καταλήψεις για την Μακεδονία μας, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε αρνητική θέση.

Τώρα «ξαφνικά», οι τόνοι ανεβαίνουν και οι πατριδοκάπηλοι της Νέας Δημοκρατίας ανακάλυψαν την… «προδοσία». Την προδοσία που με κάθε επισημότητα, ξεκίνησε η ίδια η παράταξή τους την δεκαετία του 1990, όταν αναγνώριζε σε επίσημα έγγραφα τα Σκόπια ως πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Όμως δεν είναι μόνο στο Μακεδονικό που η Νέα Δημοκρατία θέλει να γίνει… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι και στο δημογραφικό, το οποίο για το Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 εθνικό ζήτημα. Τι κάνει εκεί η Νέα Δημοκρατία; Αντιγράφει μια πάγια θέση της Χρυσής Αυγής!

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε εφάπαξ οικονομικό βοήθημα 2000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται. Ως συνεπής κοσμοπολίτης και… «αντιρατσιστής» βεβαίως, δεν διευκρινίζει εάν το ποσό αυτό θα διατίθεται στις ελληνικές οικογένειες ή σε διάφορες «ευπαθείς ομάδες πληθυσμού».

Αντιγράφουμε από το επίσημο Πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου: “Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ…”

NΔ λοιπόν προσπαθεί να γίνει… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ή μάλλον να εμφανιστεί ως τέτοια και αυτό για να έχει πολιτικά οφέλη από το πατριωτικό ρεύμα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία όπως και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και μπορεί να επιτύχει να επανέλθει στην εξουσία (γιατί αυτός είναι ο μοναδικός στόχος τους), όμως δεν θα καταφέρει ποτέ να υποδυθεί τους Εθνικιστές. Οι εποχές της καπηλείας του εθνικιστικού κινήματος από τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτή είναι η καλύτερη εγγύηση ώστε το πατριωτικό ρεύμα της κοινωνίας να γίνει χείμαρρος που θα σαρώσει τον εθνομηδενισμό από όπου και αν προέρχεται.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-pou-thelei-na-ginei-chrush-augh#ixzz5atRaaIKP

Exit mobile version