Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στην ΝΔ: Κουτοπονηριές με άρθρο που εξηγεί γιατί… δεν μπορεί να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όσο πλησιάζει η κύρωση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή, τόσο αυξάνεται και ο πανικός των κάθε λογής προδοτών. Και αυτών που θα την κυρώσουν, αλλά και αυτών που δεν θα την ακυρώσουν!

Φαίνεται πως δεν πιάνει, λοιπόν, το κόλπο του Κούλη, που επαναλαμβάνει μονότονα πως δεν θα κυρώσει την κατάπτυστη Συμφωνία (αφού τη βρωμοδουλειά την έχουν «χρεωθεί» οι συριζαίοι και οι συνοδοιπόροι τους…), αλλά αποφεύγει επιμελώς να πει ότι θα την ακυρώσει, ως αυριανός πρωθυπουργός της χώρας, διότι προφανώς έχει δεσμευτεί σχετικά στους διεθνείς τυράννους.

Όμως, οι πατριώτες, που για διάφορους λόγους είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στο κόμμα της ψοφοδεξιάς, απαιτούν από τα στελέχη και τους πονηρούς πολιτευτές της Νουδούλας να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το θέμα.

Φυσικά, ο Κούλης δεν είναι κορόιδο να πει ευθέως την αλήθεια, γι’ αυτό επιλέχθηκε –σε πρώτη φάση- να γραφτεί ένα άρθρο από έναν φαινομενικώς άσχετο με την Νουδούλα, στο οποίο να εξηγεί γιατί –δήθεν!- δεν γίνεται να ακυρωθεί στο μέλλον η Συμφωνία των Πρεσπών, για να το επιδεικνύουν ως άποψη ενός «ειδικού» οι στριμωγμένοι στη γωνία στελέχη και πολιτευτές!

Έτσι, με άρθρο του στην «Καθημερινή», ο αναπληρωτής καθηγητής της Παντείου Άγγελος Συρίγος…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sthn-nd-koutoponhries-me-arthro-pou-ejhgei-giati…-den-mporei-na-a#ixzz5auYDTGF6

Exit mobile version