Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοίτα να δεις… «συμπτώσεις»: Μία μέρα μετά το πέρασμα της Συμφωνίας των Πρεσπών από την βουλή των Σκοπίων, έρχεται η Μέρκελ στην Ελλάδα!

Share

Στις 9 Ιανουαρίου συγκαλείται η Βουλή των Σκοπίων για τις συνταγματικές αλλαγές. Εκεί, αναμένεται να συζητηθούν οι τροπολογίες που έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες επιτροπές, ενώ η τελική ψηφοφορία των Σκοπιανών θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, την ακριβώς επόμενη ημέρα και για δύο ημέρες, στην Ελλάδα θα βρίσκεται η Μέρκελ, προκειμένου «να περάσει ένα θετικό μήνυμα στο ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς ότι η Ελλάδα μπορεί με αισιοδοξία να κοιτάει το μέλλον και να αφήσει πίσω τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια», όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα.

Βεβαίως, η όλη υπόθεση μας θυμίζει τις ρωσικές καταγγελίες, που ουδέποτε διαψεύστηκαν, ότι κατά την διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για τις συνταγματικές αλλαγές των σκοπιανών, ο αμερικανός πρέσβης ήταν παρών και συντόνιζε την όλη διαδικασία, κατά την οποία βουλευτές της αντιπολίτευσης… «μυστηριωδώς» τάχθηκαν στο πλευρό του Ζάεφ και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Είναι πασιφανές ότι η Μέρκελ, παρότι τελεί υπό αποχώρηση, έρχεται προκειμένου να περάσει την άποψη του ΝΑΤΟ στην εγχώριο πολιτικό προσωπικό, η οποία άποψη είναι σαφέστατα υπέρ της Συμφωνίας, προκειμένου να διασφαλιστούν τα Βαλκάνια από την «ρωσική διείσδυση».

Και αυτή την άποψη θα κοιτάξει να την περάσει, φυσικά, και στην λεγόμενη «αξιωματική αντιπολίτευση», η οποία κατά ένα σενάριο που μελετάται θα κληθεί να επικυρώσει την είσοδο των Σκοπιανών στο ΝΑΤΟ, προκειμένου ο Μητσοτάκης να επιβεβαιώσει στους διεθνείς αφέντες ότι «θα σεβαστεί την Συμφωνία»,όπως είχε δηλώσει σε γερμανική εφημερίδα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι ο μοναδικός πολιτικός Αρχηγός που έχει εξ αρχής δηλώσει εγγράφως ότι θα ακυρώσει αυτό το αίσχος είναι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε σχετικά: Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koita-na-deis-sumptwseis-mia-mera-meta-to-perasma-ths-sumfwnias-twn-prespwn#ixzz5auYi0xnT

Exit mobile version