Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέτρα για την προστασία των εθνικών συνόρων λαμβάνει η Φινλανδία

Άρθρο από την εφημερίδα “Εμπρός”

Στα πλαίσια της λήψης δυναμικών μέτρων για την πάταξη της παράνομης μετανάστευσης και των παραβατών στους οποίους έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη Χώρα, το υπουργείο δικαιοσύνης της Φινλανδίας έκανε γνωστή στα Μ.Μ.Ε την πρόθεση να θεσπιστεί νόμος που θα προβλέπει την άμεση προφυλάκιση για όσους δεν υπακούν στις επιβληθείσες απαγορεύσεις εισόδου.

Η επιβεβαίωση για την κατάθεση των σχετικών τροποποιητικών διατάξεων του ποινικού κώδικα ήλθε και από τα γραφεία του Προέδρου της Φινλανδικής Δημοκρατίας. Η μέχρι τούδε ισχύουσα νομοθεσία αποδείχθηκε αναποτελεσματική δεδομένου ότι για τους αλλοδαπούς παραβάτες προβλεπόταν απλώς η επιβολή χρηματικού προστίμου το οποίο δεν πλήρωναν ποτέ.

Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους προβλέπεται πέραν του προστίμου, η φυλάκιση  των παρανόμων εισερχομένων στην φινλανδική επικράτεια για ένα έτος. Κατά συνέπεια όποιος αλλοδαπός (παράνομος μετανάστης) εισέρχεται στα φινλαδικά εδάφη κατά παράβαση της απαγόρευσης εισόδου διαπράττει εγκληματική πράξη και θα φυλακίζεται. Με τις νέες ποινικές διατάξεις το υπουργείο δικαιοσύνης της Φινλανδίας επιχειρεί και θα πετύχει να εξασφαλίσει ότι οι επιβαλλόμενες ποινές θα συμβαδίζουν με την αναντίρρητη ποινική απαξία της εγκληματικής πράξης της παραβίασης των εθνικών συνόρων.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα κυβέρνηση των «αριστεριστών» νομοθετεί για την περαιτέρω χρηματοδότηση της λαθρομετανάστευσης σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Φοίβος Μαργαρίτης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/metra-gia-thn-prostasia-twn-ethnikwn-sunorwn-lambanei-h-finlandia#ixzz5aymA4Lr0

Exit mobile version