Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα ψέματα της αριστεράς για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Τα ψέματα της αριστεράς για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί 

Ένα από τα γελοία «επιχειρήματα» το οποίο χρησιμοποιεί τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και πολλοί Αριστεροί, είναι ότι υπάρχει συναλλαγή της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι έτσι αποφυλακίστηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται περί χοντροκομμένης προπαγάνδας που απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν ξέρουν, γιατί όσοι ξέρουν γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι το ανώτατο όριο προφυλάκισης είναι οι 18 μήνες, σύμφωνα με αυτό το ίδιο το Σύνταγμα. Όταν η Νέα Δημοκρατία προφυλάκισε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013, φυσικό ήταν σύμφωνα με το Σύνταγμα, εάν δεν υπήρχε καταδίκη να αποφυλακιστούν. Για το γεγονός ότι η δίκη άρχισε τον Απρίλιο του 2015, πως είναι δυνατόν να φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2015 κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία; 

Η καθυστέρηση αυτή από την προφυλάκιση μέχρι την δίκη βαρύνει αποκλειστικά την Νέα Δημοκρατία. Εις ότι αφορά δε, την καθυστέρηση της δίκης φταίει και η Νέα Δημοκρατία και η Αριστερά. 

Επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, κατά τις οποίες έγιναν χοντροκομμένες και φανερές παρεμβάσεις στην δικαστική υπόθεση, είναι που σχηματίστηκε μια τερατώδης δικογραφία εκατοντάδων χιλιάδων σελίδων με εκατό τριάντα μάρτυρες κατηγορίας και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μόνο για τους μάρτυρες κατηγορίας, που πολλοί από αυτούς ανήκουν στην Αριστερά, να χρειαστούν για την εξέτασή τους περισσότερα από δύο χρόνια.

Καμία συναλλαγή για την δίκη λοιπόν, και καμία ευθύνη για την καθυστέρηση στην Χρυσή Αυγή. Οι ευθύνες ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης παρεμβαίνει με τρόπο αντιδημοκρατικό στην όλη δικαστική διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-psemata-nd-kai-aristeras-gia-thn-dikh-ths-chrushs-aughs#ixzz5aymP0uwD

Exit mobile version