Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι «παραιτείται» στα λόγια ο Καμμένος: Απύθμενη κοροϊδία του Ελληνικού Λαού από την κυβέρνηση των ανθελλήνων

Πάλι «παραιτείται» στα λόγια ο Καμμένος: Απύθμενη κοροϊδία του Ελληνικού Λαού από την κυβέρνηση των ανθελλήνων

Για άλλη μία φορά τα ΜΜΕ αναρωτιούνται το «τι θα γίνει με τον Καμμένο», προπαγανδίζοντας «έκτακτες συσκέψεις στο Μαξίμου» και άλλα τέτοια φαιδρά, με φόντο τις νέες δηλώσεις Καμμένου περί «παραιτήσεώς» του εν όψει του ερχομού της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Βουλή.

Σκοπός αυτών των δημοσιευμάτων είναι η διατήρηση της εικόνας περί εντάσεως στην κυβέρνηση των ανθελλήνων, προκειμένου να επιχειρηθεί η πολιτική διάσωση του Καμμένου την κατάλληλη στιγμή.

Στην πραγματικότητα, ο Καμμένος βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τον Τσίπρα για τις δηλώσεις του αυτές και ουδεμία παραίτηση πρόκειται συμβεί πριν από την κατάλληλη στιγμή, πριν δηλαδή ο Τσίπρας διασφαλίσει τις 151 ψήφους που χρειάζεται για να περάσει την «Συμφωνία των Πρεσπών» από την βουλή.

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και οι διαπραγματεύσεις των συριζαίων με την ευρύτερη κεντροαριστερά και ειδικότερα με το ΠαΣοΚ και το Ποτάμι, προκειμένου να υπερψηφίσουν την συμφωνία, αλλά και τα «μαγειρέματα» για την στάση του ΚΚ€, προκειμένου να μειωθεί η απαίτηση για τους 151 βουλευτές.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι ακόμα και αν ο Καμμένος παραιτηθεί από την θέση του τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, έχει ήδη προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στις δυνάμεις που προωθούν την «Συμφωνία των Πρεσπών», αφού της διασφάλισε τον κατάλληλο χρόνο για να υπογραφεί και μετέπειτα άπλετο χρόνο και ηρεμία προκειμένου να εκκολαφθεί.

Ενδεικτικό, σε αυτή την κατεύθυνση, είναι το γεγονός πως ο Καμμένος δεν έριξε την κυβέρνηση ούτε καν με αφορμή τις δηλώσεις του Ζάεφ για την διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στα Ελληνικά Σχολεία, ούτε καν όταν οι συριζαίοι απροκάλυπτα αναγνώρισαν «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα.

Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι ακόμα κι αν ο Καμμένος επιλέξει τον δρόμο της παραιτήσεως, το κόμμα του κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν θα τον ακολουθήσει και θα υπερψηφίσει αυτή την επαίσχυντη συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pali-paraiteitai-sta-logia-o-kammenos#ixzz5azb68yl1

Exit mobile version