Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κνίτες πήγαν σε λαϊκή να ψάλλουν τα «αγωνιστικά κάλαντα» και έφαγαν άγρια γιούχα! BINTEO

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι μαντράχαλοι της ΚΝ€ ξεχύθηκαν στους δρόμους της χώρας με σκοπό να μαζέψουν λεφτά για το κόμμα, ψάλλοντας τα «αγωνιστικά κάλαντα». 

Βέβαια τα κάλαντα που ψάλλουν οι λοβοτομημένοι είναι ανάξια σχολιασμού και για κάτσει να τα ακούσει κανείς θα πρέπει να έχει πολύ… κουράγιο! Φέτος όμως μερικοί άθεοι κομμουνιστές στην λαϊκή αγορά στην Γρηγορίου Ε’ αντί να ψάλλουν αυτοί τα κάλαντα… τελικά τους τα έψαλλαν κυριολεκτικά και με το παραπάνω!

Άνδρες και γυναίκες που πήγαν στην λαϊκή αγορά να πάρουν τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μόλις άκουσαν τα «αγωνιστικά κάλαντα» τα οποία είναι παραποιημένα και αντιχριστιανικά άρχισαν να γιουχάρουν τους ταλαίπωρους Κνίτες.

«Καμιά γιορτή για εσάς, χαλάσατε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, για να πείτε του κόμματός σας την ιστορία, ντροπή σας! Τα κάλαντα είναι του Χριστιανισμού δεν είναι κανενός κόμματος. Είναι αλητεία να τα καπηλεύεστε, είναι τα κάλαντα των Χριστιανών όχι των κομμάτων» τους φώναζαν οι περαστικοί και οι κνίτες έσκυψαν το κεφάλι και αποχώρησαν άρον άρον!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/knites-phgan-se-laikh-na-psalloun-ta-agwnistika-kalanta-kai-efagan-agria-gi#ixzz5b0CR0Shz

Exit mobile version