Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προς διάσπαση το κλεφτοΠαΣοΚ παρά τις στημένες δημοσκοπήσεις

Προς διάσπαση το κλεφτοΠαΣοΚ παρά τις στημένες δημοσκοπήσεις

Μπορεί οι δημοσκόποι να δείχνουν το κλεφτοΠαΣοΚ να… καλπάζει στις στημένες «μετρήσεις» τους, όμως η πραγματικότητα είναι ότι ο φερετζές του ΚινΑλ δύσκολα θα φτάσει στις εκλογές χωρίς να διασπαστεί.

Τελευταία αφορμή για διασπαστικές τάσεις στο κλεφτοΠαΣοΚ ήταν οι δηλώσεις Μαλέλη, οι οποίες ανέδειξαν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι πασόκοι. Ο Μαλέλης, λοιπόν, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό που πρόσκειται στον Σύριζα, δήλωσε πως «και βέβαια δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ», γιατί «εμείς σαφώς κινούμαστε στην προοδευτική κατεύθυνση».

Χαμός έγινε στο τηλεφωνικό κέντρο στη Χαριλάου Τρικούπη, από διαμαρτυρίες στελεχών που έχουν ακούσει «το κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη», οι οποίοι δήλωναν την οργή τους για τις δηλώσεις Μαλέλη.

Παράλληλα, όμως, πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία κάνουν λόγο περί συγκρότησης «Κίνησης για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων». Για τη σύγκλιση δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ με το κλεφτοΠαΣοΚ.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το κλεφτοΠαΣοΚ θα νιώσει ισχυρές φυγόκεντρες δυνάμεις στο εσωτερικό του και θα εξαϋλωθεί πολιτικά. Άλλος θα φύγει για την «κεντροαριστερά που θα συνεργαστεί με το… μεταρρυθμιστικό κέντρο» και άλλος θα φύγει για την «κίνηση των προοδευτικών δυνάμεων» και όλοι μαζί θα πάνε στην πολιτική ανυπαρξία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pros-diaspash-to-kleftopasok-para-tis-sthmenes-dhmoskophseis#ixzz5b0M2swTq

Exit mobile version