Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΛΟΙ οι συστημικοί δημοσκόποι ομολογούν: Αδιαμφισβήτητη τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με σταθερή άνοδο!

ΟΛΟΙ οι συστημικοί δημοσκόποι ομολογούν: Αδιαμφισβήτητη τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή με σταθερή άνοδο!

Καθώς πλησιάζουμε την αυγή του 2019, μια χρονιά η οποία θα σημαδευτεί από τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, έρχεται η ώρα του απολογισμού και της αλήθειας για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι αμείλικτο για τους συστημικούς δημοσκόπους που τρία χρόνια τώρα προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με το ψαλίδισμα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και το παράλληλο φούσκωμα των ποσοστών των ανύπαρκτων αποκομμάτων που δεν έχουν κανένα έρεισμα στην Ελληνική κοινωνία.

Ο “Ελεύθερος Τύπος” δημοσιεύει σήμερα μια συγκριτική ανάλυση των δημοσκοπικών ερευνών από 5 συστημικές εταιρείες και τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα και αποκαλυπτικά.

Έτσι, κατά την διάρκεια των 3 τελευταίων ετών οι MrB, Metron Analysis, Alco, K-Research και η Pulse κατέγραψαν στην πρόθεση ψήφου σημαντική άνοδο για την Χρυσή Αυγή και εδραίωσή της στην τρίτη θέση.

Το γεγονός πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια η τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα είναι αδιαμφισβήτητο, αφού ακόμα και οι συστημικές εταιρείες δείχνουν το κλεφτοΠασόκ να υπολείπεται αρκετά.

Αλήθεια, πού είναι τώρα όλοι αυτοί που μιλούσαν για τρίτο ΚΙΝΑΛ;

Επιπλέον, η συγκριτική ανάλυση καθιστά σαφές πως η επόμενη Βουλή θα είναι πεντακομματική με αποτέλεσμα μια Χρυσή Αυγή με αυξημένα ποσοστά που θα αγγίζουν το διψήφιο να έχει μια δυναμική Κοινοβουλευτική Ομάδα Εθνικιστών Βουλευτών.

Λεβέντης, Καμμένος και Θεοδωράκης θα τεθούν μαζί με τα αποκόμματά τους οριστικά στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας.

Τέλος, να τονίσουμε πως με 11,4% αναποφάσιστους και 9,6% άκυρο-λευκό, αλλά και συνυπολογίζοντας την πανθομολογούμενη κρυφή ψήφο προς τους Έλληνες Εθνικιστές, συμπεραίνουμε πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής για ακόμη μια φορά θα σοκάρουν το σύστημα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloi-oi-susthmikoi-dhmoskopoi-omologoun-adiamfisbhthth-trith-politikh-dunam#ixzz5b6pgoslX

Exit mobile version