Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Παραπολιτικά”: Μπροστά από το κλεφτοΠασόκ η Χρυσή Αυγή που έχει και “κρυφή” ψήφο

“Παραπολιτικά”: Μπροστά από το κλεφτοΠασόκ η Χρυσή Αυγή που έχει και “κρυφή” ψήφο

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή κατά την καταγραφή των ποσοστών της από τις συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι το καθιερωμένο “ψαλίδισμα” και η λεγόμενη “κρυφή ψήφος”, η άρνηση δηλαδή των ερωτώμενων να εκδηλώσουν την προτίμησή τους στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα από το “κυνήγι μαγισσών”, καθώς και της τρομοκρατίας που ασκεί το σύστημα στους πολίτες που εκφράζουν μη πολιτικά ορθές απόψεις.

Στην πολιτική ανάλυση που κάνει ο δημοσιογράφος Νίκος Σίμος για την νέα χρονιά στα “Παραπολιτικά” τονίζεται πως η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα μπροστά από το Πασόκ και θα καταγράψει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά το βράδυ των εκλογών λόγω της “κρυφής ψήφου”.

Συγκεκριμένα γράφει: “… Η κ. Φώφη Γεννηματά του ΚΙΝΑΛ επιδιώκει να αυξήσει το ποσοστό του κόμματος, το οποίο πάντως δημοσκοπικά δεν δείχνει στοιχεία σημαντικής ανάκαμψης. Να πλησιάσει διψήφιο ποσοστό μοιάζει ιδιαιτέρως δύσκολο, κινδυνεύοντας μάλιστα να μείνει πίσω από τη Χρυσή Αυγή, οι ψηφοφόροι της οποίας είναι φυσικό να μην εκδηλώνονται“.

Να είναι όλοι σίγουροι πως η νύχτα των εκλογών θα κρύβει πολλές ανησυχητικές και ενοχλητικές εκπλήξεις για το σύστημα που ακόμα μια φορά θα σοκαριστεί από τα υψηλά ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parapolitika-mprosta-apo-to-kleftopasok-h-chrush-augh-pou-echei-kai-krufh-p#ixzz5b6q6XSwO

Exit mobile version