Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανίερες συνεργασίες

Ανίερες συνεργασίες

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Και επιμένουν, φορτικά, υστερικά, οχληρά και πιεστικά…

Αν πει «άσπρο» η Χρυσή Αυγή, βγαίνει η Νέα Δημοκρατία και λέει ότι το είπε για να στηρίξει ΣυΡιζΑ.

Αν πει «μαύρο» η Χρυσή Αυγή, βγαίνει ο ΣυΡιζΑ και λέει ότι το είπε για να στηρίξει Νέα Δημοκρατία.

Το κακόβουλο παιγνίδι συνεχίζεται, όσο κι αν είναι επιεικώς γελοίο να επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο.

Μην αναρωτιέστε όμως γιατί. Είναι μια συμφωνημένη μεταξύ τους τακτική. Μια προπαγανδιστική τακτική.

Βλέπετε στην προπαγάνδα, χρησιμοποιείς πολλές φορές παραπλανητικές τακτικές.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Απλά και τα δύο κόμματα, αφενός έχουν αναγνωρίσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής αφετέρου, έχουν καταγράψει ότι και τα δύο χάνουν ψηφοφόρους προς την Χρυσή Αυγή!

Χρησιμοποιούν λοιπόν μια (κατ’ αυτούς), αποτρεπτική τακτική. Αλληλοκατηγορούμενοι για «συνεργασία με τους Εθνικιστές», προσπαθούν να σταματήσουν ο ένας τους ψηφοφόρους του άλλου να πάνε στην Χρυσή Αυγή! Και ταυτόχρονα να καρπωθούν και κάποια «ψηφαλάκια» από την άνοδο της Χρυσής Αυγής για λογαριασμό τους. Η μικρονοϊκή αυτή λογική είναι απλοϊκή σαν τα μυαλά τους. Σου λέει θα σκεφτεί ο ΝΔκράτης: αφού συνεργάζεται με το ΣυΡιζΑ, δεν πάω εγώ εκεί. Και το ανάποδο.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν αυτομάτως τον φρικώδη πανικό που τους διακατέχει. Έχουν στερέψει από κάθε είδους πολιτικά επιχειρήματα και τερατολογίες και συνεχίζουν την προσφιλή τους τακτική, του άθλιου ψεύδους και της παραπλάνησης του Λαού. Με φτηνά προπαγανδιστικά τερτίπια προσπαθούν να κοροϊδέψουν για μια ακόμη φορά τους ψηφοφόρους.

Τα ίδια έπραξαν όταν προσπάθησαν με λυσσώδη τρόπο να «κολλήσουν» στην Χρυσή Αυγή, κατηγορία για… προτροπή σε στρατιωτικό πραξικόπημα, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Είναι ποτέ δυνατόν η Χρυσή Αυγή να συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία; Το κόμμα που έστησε «εν αιθρία» την μοναδική στην ιστορία του τόπου πολιτική δίωξη; Που είναι υπεύθυνο για τις συλλήψεις, τις διώξεις των Εθνικιστών και μέσω της όλης «Χρυσαυγιάδας» συνυπεύθυνη για τις δολοφονίες των δύο Συναγωνιστών μας από τους άνανδρους εγκληματίες; Που ακόμη και σήμερα, χωρίς καμία ντροπή βγαίνουν κυνικότατα στα κανάλια τα στελέχη της και δηλώνουν με κομπορρημοσύνη και έπαρση: «η ΝΔ έβαλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή»;

Είναι ποτέ δυνατόν η Χρυσή Αυγή να συνεργαστεί με το ΣυΡιζΑ; Το κόμμα του απόλυτου ψεύτη Τσίπρα; Το κόμμα των μισελλήνων διεθνιστών; Το κόμμα που με τις εντολές ξένων κέντρων παρέδωσε την Μακεδονία μας στους Σλάβους ; Το κόμμα που στηρίζει τους τοκογλύφους – τοκογλύφτες κι αρπάζει τα σπίτια των Ελλήνων; Είναι ποτέ δυνατόν οι Εθνικιστές να συνεργαστούν με τους μπολσεβίκους;

Μόνο στα νοσηρά πολιτικάντικα μυαλά τους !

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anieres-sunergasies#ixzz5b6qj9MEW

Exit mobile version