Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπουργός Αμύνης των Σκοπίων: «Η “Μακεδονία” έχει ήδη κρατήσει θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ» – Καμμένε, ακούς;

Υπουργός Αμύνης των Σκοπίων: «Η “Μακεδονία” έχει ήδη κρατήσει θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ» - Καμμένε, ακούς;

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, τονίζοντας στο δημόσιο μήνυμά της πως εξασφαλίσανε μία πρόσκληση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ και κέρδισαν την υποστήριξη πολιτικών ηγετών παγκοσμίου κύρους.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η Ραντμίλα Σεκέρινσκα τόνισε πως «θα γραφτεί στην ιστορία ότι τη φετινή χρονιά βάλαμε ένα τέλος στην απομόνωση της χώρας μας και ανοίξαμε το δρόμο για να γίνουμε ένα ίσο κράτος-μέλος στην ισχυρότερη αμυντική και πολιτική συμμαχία. Η πρόσκληση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι στα χέρια μας, οι ενταξιακές συνομιλίες ήταν επιτυχείς. Μία θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ είναι ήδη κλεισμένη», σημείωσε.

Και συνέχισε: «Το 2018 επικεντρωθήκαμε στον στόχο μας – η Μακεδονία να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Γνωρίζουμε πως το 2019 πρέπει να επικεντρωθούμε στις μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό της χώρας μας. Για να το επιτύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα φέρουμε αποτελέσματα».

Όπως γίνεται αντιληπτό, το «Βόρεια» χάθηκε ήδη και έχει απομείνει το σκέτο «Μακεδονία», όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει την επαύριο της υπογραφής της συμφωνίας, όπως θα συνέβαινε με κάθε σύνθετη ονομασία.

Άραγε, όμως, σε αυτό το… μεγάλο τραπέζι του ΝΑΤΟ δεν θα καθίσουν δίπλα δίπλα η Σεκέρινσκα με τον ομόλογό της τον Καμμένο; Τι έχει, άραγε, να πει ο Καμμένος για όλα αυτά, με γνώμονα μάλιστα πως δεν έχουν ολοκληρωθεί καν οι ψηφοφορίες σε Ελλάδα και Σκόπια για το όλο ζήτημα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-amunhs-twn-skopiwn-h-makedonia-echei-hdh-krathsei-thesh-sto-trapez#ixzz5bB13L1Th

Exit mobile version