Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι μπαρούφες του Πρετεντέρη και η κρυφή ψήφος στην Χρυσή Αυγή

Οι μπαρούφες του Πρετεντέρη και η κρυφή ψήφος στην Χρυσή Αυγή

Όταν μιλάμε για συστημικούς δημοσιογράφους που έχουν ως αποκλειστική ενασχόληση την στρατευμένη δημοσιογραφία και την συστημική προπαγάνδα, το μυαλό όλων πάει αναγκαστικά στον Γ. Πρετεντέρη.

Ο αρθρογράφος του “Βήματος”, ο οποίος τελευταία έχει αναλάβει εργολαβικά την προώθηση του “παλτού”, Κυριάκου Μητσοτάκη και της ψευτοδεξιάς, έγραψε ακόμα μια μπαρούφα για την Χρυσή Αυγή.

Ευτυχώς όχι τόσο εμετική και μισάνθρωπη όσο η ατάκα που είχε ξεστομίσει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega την 1η Νοεμβρίου 2013 για την δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, όπου είχε δηλώσει: «η επίθεση έγινε νωρίς με κόσμο στο δρόμο και θα μπορούσαν να χτυπήσουν και ανθρώπους»!

Στις εκτιμήσεις του λοιπόν για τις επερχόμενες εκλογές ο… μεγάλος αναλυτής (που έχει πέσει σε όλα έξω) γράφει: “Υπάρχει κρυφή ψήφος διότι οι πολίτες δεν απαντούν στις δημοσκοπήσεις”. Ούτε αυτό ισχύει. Οι σοβαρές εταιρείες διαβεβαιώνουν ότι το ποσοστό των αρνήσεων παραμένει χρόνια στα ίδια επίπεδα. Τελευταία με τάση μείωσης. Έως τώρα, άλλωστε, στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ κρυφή ψήφος – ούτε καν στο ποσοστό της Χρυσής Αυγής!”

Ισχυρίζεται λοιπόν ο… μεγαλοδημοσιογράφος ότι δεν υπάρχει κρυφή ψήφος στην Χρυσή Αυγή και ότι τα ψαλιδισμένα ποσοστά που δίνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τότε ρε Γιάννη πώς γίνεται από το 2012 μέχρι σήμερα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να πέφτουν ΠΑΝΤΑ έξω στις εκτιμήσεις τους αναφορικά με την Χρυσή Αυγή και το βράδυ των εκλογών τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών να είναι ΠΑΝΤΑ ψηλότερα;

Το ίδιο θα γίνει και μέσα στο 2019 όπου και στις τρεις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις τα ποσοστά τη Χρυσής Αυγής για ακόμα μια φορά θα σοκάρουν το σύστημα.

Διαβάστε επίσης: “Παραπολιτικά”: Μπροστά από το κλεφτοΠασόκ η Χρυσή Αυγή που έχει και “κρυφή” ψήφο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-mparoufes-tou-pretenterh-kai-h-krufh-pshfos-ths-chrushs-aughs#ixzz5bBnKRqGA

Exit mobile version