Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θράσος Σημίτη: Ξέρει για τον νέο δανεισμό από τους ευρωπαίους τοκογλύφους, δεν ήξερε τίποτα για τα σκάνδαλα του κλεφτοΠασόκ!

Θράσος Σημίτη: Ξέρει για τον νέο δανεισμό από τους ευρωπαίους τοκογλύφους, δεν ήξερε τίποτα για τα σκάνδαλα του κλεφτοΠασόκ!

Ο αρχιερέας της διαπλοκής, ο άνθρωπος που έβγαλε την Χώρα από το εθνικό νόμισμα και μας έβαλε με παραποιημένα στοιχεία στην ζώνη του ευρώ έκανε την θλιβερή επανεμφάνισή του.

Με συνέντευξή του στο “Βήμα” της Κυριακής ο Κώστας Σημίτης κάνει υποδείξεις για επερχόμενο δανεισμό της Ελλάδας από τους ευρωπαίους τοκογλύφους λες και δεν φέρει και αυτός ακέραια ευθύνη για την καταστροφή της Εθνικής οικονομίας.

Ο πρωθυπουργός των σκανδάλων του κλεφτοΠασόκ δήλωσε συγκεκριμένα για την υποτιθέμενη λήξη των Μνημονίων: “Υπάρχουν σημαντικές δεσμεύσεις. Ο κανονισμός της ΕΕ 472/2-13 ορίζει: Τα κράτη-μέλη παραμένουν υπό εποπτεία μετά το πρόγραμμα, εφόσον δεν έχει εξοφληθεί το 75% της χρηματοδοτική συνδρομής που έχει ληφθεί. Με απλά λόγια συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι παρεμβάσεις. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι η χώρα θα εξακολουθήσει να δανείζεται, γιατί τα πλεονάσματα τα οποία θα παράγει δεν θα αρκούν για να χρηματοδοτήσει την οικονομία και να εξοφλεί τις δόσεις αποπληρωμής προηγούμενων χρεών“.

Λειτουργώντας ως λαγός της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας ο Σημίτης προαναγγέλλει νέο δανεισμό από τους ευρωπαίους τοκογλύφους, γεγονός που είναι σίγουρο, δεν λέει όμως ούτε κουβέντα για το πόσο φταίει και η καταστροφική διακυβέρνηση του κλεφτοΠασόκ στην διόγκωση και εκτόξευση του δημόσιου χρέους.

Όσκαρ θράσους όμως παίρνει στην απάντηση για την σκανδαλολογία στην πολιτική ζωή, αφού δηλώνει «η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο» και αρνείται κάθε ευθύνη για τις υποθέσεις επί πρωθυπουργίας του. Τονίζει μάλιστα ότι «πολιτική ευθύνη δεν υπάρχει», αντιπαρατάσσοντας ότι «θα υπήρχε εάν είχαν γίνει γνωστές παρανομίες και δεν τους έδωσα καμία συνέχεια». «Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας μου, δεν υπήρξε οποιαδήποτε πληροφόρηση ή στοιχείο για την ύπαρξη παράνομων δραστηριοτήτων» δηλώνει χαρακτηριστικά και εξοργίζει κάθε νοήμονα πολίτη!

Κοινώς κάνει… τον Κινέζο ο Σημίτης, αφού ακόμα δεν έχει λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Το πόρισμα της Χρυσής Αυγής στην εξεταστική για τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά – Στο σκαμνί όλοι οι υπουργοί του Πασόκ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasos-shmith-jerei-gia-ton-neo-daneismo-apo-tous-eurwpaious-tokoglufous-d#ixzz5bCQN0g7n

Exit mobile version