Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποτελέσματα ερευνών που τρομοκρατούν το σύστημα: Εθνικά υπερήφανοι οι Έλληνες – Νο 1 πρόβλημα η εγκληματικότητα στην Αθήνα!

Αποτελέσματα ερευνών που τρομοκρατούν το σύστημα: Εθνικά υπερήφανοι οι Έλληνες - Νο 1 πρόβλημα η εγκληματικότητα στην Αθήνα!

Η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων Kapa Research έκανε πρόσφατα μια ανασκόπηση των ερευνών της για το 2018 και τα αποτελέσματα προκαλούν τρόμο σε νεοφιλελεύθερους και μπολσεβίκους, καθώς αποδεικνύεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι εθνικά σκεπτόμενοι και υπερήφανοι για την καταγωγή τους.

Επιπλέον, η μεγάλη μερίδα των πολιτών ασπάζεται τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής αναγνωρίζοντας ως μείζονα προβλήματα την ανέχεια, την εγκληματικότητα και το λαθρομεταναστευτικό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το 82% των Ελλήνων του Εξωτερικού είναι εθνικά υπερήφανοι και συνδέουν συνειρμικά την Χώρα μας με την Οικογένεια και την Πατρίδα.

Επίσης, στην πρόσφατη έρευνα του Δεκεμβρίου αναδείχθηκαν ως σημαντικότερα προβλήματα και ιδιαίτερα στην Αθήνα η εγκληματικότητα, η ελλιπής καθαριότητα, η ανέχεια και το λαθρομεταναστευτικό.

Ας μην αναρωτιούνται λοιπόν για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Ο λόγος είναι απλός: Οι Εθνικιστές είναι οι μοναδικοί εκφραστές της αλήθειας και της λογικής απέναντι σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που καταρρέει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apotelesmata-ereunwn-pou-tromokratoun-to-susthma-ethnika-uperhfanoi-oi-ellh#ixzz5bCpG1BAf

Exit mobile version