Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Τελειώνει το 2018 και αυτό που μας αφήνει είναι μια μεγάλη πικρία. Φέτος ήταν η αρχή του τέλους για την Μακεδονία μας. Οι μπολσεβίκοι αν και έχασαν τον συμμοριτοπόλεμο κατάφεραν να υπογράψουν με κάλπικες υπογραφές την παράδοση της Μακεδονίας μας στους κομιτατζήδες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Έτσι λοιπόν την κατάσταση θα πάρουν τα εθνικιστικά σώματα και το έπος του Παύλου Μελά θα αναβιώσει. Η Ελλάδα έχει την ευχή και την κατάρα να γεννά Εφιάλτες, αλλά και Λεωνίδες. Καμιά υπογραφή και κανένας χαρτογιακάς δεν μπορεί να παραχωρήσει την ιστορία και την γη μας στους σκοπιανούς. Είναι μονόδρομος η εθνική αντίσταση και η Χρυσή Αυγή.

Ν. Π.

Υπουργός Αμύνης των Σκοπίων: «Η “Μακεδονία” έχει ήδη κρατήσει θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ» – Καμμένε, ακούς;

Ζούμε στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας. Έχουμε “πλεόνασμα” και οι Έλληνες μένουν στον δρόμο και τρώνε από τα σκουπίδια, έχουμε “ανάπτυξη” και 600.000 νέοι έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό για δουλειά, έχουμε “παιδεία” και τα ΑΕΙ – ΤΕΙ έχουν γίνει σούπερ-μάρκετ παρεμπορίου και ναρκωτικών, έχουμε “κυβέρνηση” και στην ουσία είναι έρμαιο των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και των ΜΚΟ. Οι Έλληνες υποφέρουν την ίδια στιγμή που οι αλλοδαποί λαθροέποικοι ζουν στην γη της επαγγελίας με δωρεάν σπίτια, επιδόματα, και τροφή. Εξισλαμίζουν την Ελλάδα και την Ευρώπη με γοργούς ρυθμούς και αυτό δεν είναι απλά μια εικασία είναι γεγονός. Καλό θα είναι να ξυπνήσουν μερικοί και μερικές πριν να είναι αργά και να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή.

Στέλλα Ι.

Τακτικισμοί Ζάεφ για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών: Χορηγεί αμνηστία σε κατηγορούμενους βουλευτές της αντιπολίτευσης για να ψηφίσουν

Αγαπητοί, στο Ζάππειο, επί της Αμαλίας υπάρχει ζευγάρι αλλοδαπών ρομά που έχουν απλώσει την μπουγάδα τους στα κάγκελα και στα δέντρα του αλσυλλίου, στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, στην περίοδο των Χριστουγέννων που η πόλη μας είναι γεμάτη από επισκέπτες! Μιλάμε για την απόλυτη ασυδοσία! Σωβρακοφανέλες να κυματίζουν σαν σημαίες στον δρόμο που οδηγεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και κανείς να μην ενδιαφέρεται! Η Δημοτική Αστυνομία πέρασε τουλάχιστον 3 φορές από εκεί και η ΕΛ.ΑΣ. είχε τροχονόμο στα 50 μέτρα! Έτσι κατάντησαν την Ελλάδα οι ξεφτίλες πολιτικοί, ένα απέραντο χρεοκοπημένο τσαντίρι και τολμούν να μας δείχνουν με το δάκτυλο επειδή ψηφίζουμε την Χρυσή Αυγή. Χρυσή Αυγή και μόνο Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος μια και καλή. Καλή χρονιά να έχετε!

Μάριος Χ.

Τελειώσατε

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-31-dekembriou-2018#ixzz5bKBzjfzv

Exit mobile version