Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ήθελαν να σκοτώσουν κόσμο οι τρομοκράτες! Προγραμματισμένη να εκραγεί την ώρα της Θείας λειτουργίας η βόμβα

Ήθελαν να σκοτώσουν κόσμο οι τρομοκράτες! Προγραμματισμένη να εκραγεί την ώρα της Θείας λειτουργίας η βόμβα

Το τρομοκρατικό χτύπημα των παρακρατικών στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι είχε ως σκοπό να σκοτώσει ανθρώπους!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών στα υπολείμματα του μηχανισμού, προκύπτει ότι αυτός ήταν προγραμματισμένος να αναφλεγεί στις 7:30 το πρωί της Πέμπτης, την ώρα δηλαδή που θα προσέρχονταν οι πιστοί για τη Θεία λειτουργία, ανήμερα του Αγίου Στεφάνου.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα παραχαϊδεμένα «παιδιά» της αριστεράς έχουν… αναβαθμίσει το περιεχόμενο των στόχων τους, καθώς ξεκάθαρα ήθελαν να προξενήσουν τον όλεθρο και την αφαίρεση ανθρωπίνων ζωών από την πυροδότηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Βεβαίως, αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο. Συνεχίζοντας την «παράδοση» της 17Ν και των άλλων αριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων που δολοφόνησαν ανθρώπους για δεκαετίες, η νέα γενιά αριστερών τρομοκρατών δείχνει κι αυτή αποφασισμένη να δολοφονήσει αθώους ανθρώπους, σε ένα χτύπημα κάτι παραπάνω από συμβολικό, καθώς ο χώρος του Ιερού Ναού σημαίνει πολλά τόσο για τους Πιστούς όσο και για τους άπιστους της αριστεράς, έστω και σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hthelan-na-skotwsoun-kosmo-oi-tromokrates-programmatismenh-na-ekragei-thn-w#ixzz5bKJLrmAQ

 

Exit mobile version