Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πληρωμένοι μια ζωή εσείς, μισό εκατομμύριο (και βάλε…) ελεύθεροι εμείς

Πληρωμένοι μια ζωή εσείς, μισό εκατομμύριο (και βάλε…) ελεύθεροι εμείς

Άρθρο της διευθύντριας της “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη “Εγέρθητι”

Mε πόνο ψυχής και μια κάποια αμηχανία, η εφημερίδα των μικροβίων, αναφέρεται σε περιστατικό το οποίο έλαβε χώραν το περασμένο Σάββατο το βράδυ «στο κατάμεστο Κρεμλίνο του Πειραιά, στην παράσταση του… Τσολιά», όπου, «ανάμεσα στο κοινό υπήρχε κι ένας που ψήφισε Χρυσή Αυγή». Δεν θα με εξέπληττε η διευκρίνιση, εάν ο συντάκτης είχε πραγματοποιήσει δημοσκοπική ανάλυση του ακροατηρίου και παρέθετε το πόσοι εκ των παρισταμένων προτίμησαν, ας πούμε, κάποια συνιστώσα της κυβερνώσας Αριστεράς ή ακόμα την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Θαύμα, θαύμα, όμως, ο «ένοχος» προσήλθε αυτοβούλως και εδήλωσε την κομματική του προτίμηση στο ακροατήριο. «Το είπε ο ίδιος δημοσίως δηλαδή, το είπε στον Αποστόλη. όταν ο τελευταίος κατέβηκε στο κοινό για live κουβέντα μαζί του (…) Τον είδε λοιπόν από μακριά ο Τσολιάς, είχε και τσιγκελωτό μουστάκι,«εσείς τι ψηφίζετε;» τον ρώτησε. «Χρυσή Αυγή» απάντησε αυτός χωρίς να ντρέπεται προφανώς. «Πάγωσε» όλο το μαγαζί μπορώ να σας πω. Ευτυχώς ο Αποστόλης ήταν -όπως πάντα- ετοιμόλογος: «Να σε κεράσω το ποτό που πίνεις για να φύγεις;» του είπε κατάμουτρα. Δεν κατάλαβε τίποτε ο οπαδός της Χρυσής Αυγής (…) Θεϊκή ατάκα πάντως, έτσι; «Να σε κεράσω το ποτό που πίνεις για να φύγεις;».

Η αυτοϊκανοποίηση με την οποία ο συντάκτης αντιμετωπίζει την «θεϊκή» ατάκα, καταδεικνύει το μέγεθος της αντιδημοκρατικής ψύχωσης και την ίδια την νοοτροπία των Κομμουνιστών.

Γιατί ως γνωστόν, Κομμουνισμός χωρίς κρατισμό, δεν υπάρχει. Και κρατισμός σημαίνει καρεκλοκένταυροι του κομματικού σωλήνα, Φίληδες, ας πούμε ένα παράδειγμα. Κομμουνισμός σημαίνει από καταβολής του, πλέρια και πλούσια χρηματοδότηση από συγκεκριμένα κέντρα, από το σφραγισμένο τρένο του Λένιν που έστησε τα γκουλάγκ και γύρεψε να ξεκληρίσει τους Λευκούς, ξεκινώντας από την Αγία Ρωσική αυτοκρατορική οικογένεια, 100 χρόνια σαν φέτος, θαρρώντας πως θα ξερίζωνε από την Ρωσική ψυχή την Φύση και την Πίστη της, έως τις λίρες των Άγγλων στους Κομμουνιστοσυμμορίτες που αιματοκύλισαν τους Έλληνες για να επιβάλλουν το καθεστώς των Σοβιετικών πατερούληδων.

Άντε να καταλάβει ο Κομμουνιστής που όλα τα κάνει με το δελτίο, που όλη η θεωρία της ζωής και της υπάρξεώς του είναι η Οικονομία, τι θα πει να τολμάς να μιλάς δημοσία για ένα λαϊκό κίνημα αναγέννησης της Πατρίδας,  που το κομματικό μεταπολιτευτικό κατεστημένο έχει αναγάγει σε απόλυτο εχθρό του. Κι ακόμα πιο πολύ, άντε να καταλάβει την ιστορική συνέχεια μιας λέξεως απόλυτα υλικής και ταυτόχρονα απόλυτα πνευματικής: του Έθνους.

Μέμφεται, λοιπόν, η φυλλάδα των βακίλων την γράφουσα, γιατί το 2016, «Στα γραφεία της Αθήνας μίλησε η Ειρήνη Δημοπούλου, διευθύντρια της χρυσαυγίτικης εφημερίδας «Εμπρός» με θέμα «Οι αρχαιοελληνικές παραδόσεις των Χριστουγέννων» στην οποία «με κάθε λεπτομέρεια αναφέρθηκε στα ήθη και τα έθιμα που επικρατούσαν στον ελληνικό χώρο κατά την περίοδο της αρχαιότητας και τόνισε ότι τα περισσότερα σχεδόν έθιμα που τηρούμε και σήμερα στις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων πηγάζουν από τους αρχαίους προγόνους μας».

Άντε να καταλάβει ο μολυσμένος –και μολυσματικός- νους των ιών που αρνείται την ίδια την ύπαρξη του Έθνους ως εννοίας, ότι το Ελληνικό Έθνος στην μακρά πορεία του στον Χρόνο και στον Τόπο, έπλασε και ενσωμάτωσε στην μήτρα της Ελληνικής Γης, αλλά και δόξασε μέσω του Ελληνικού Πνεύματος την νέα θρησκεία, δίνοντας σάρκα από την σάρκα του πλήθος μαρτύρων της Πίστης, από τους πρώτους Χριστιανικούς χρόνους ως την Τουρκοκρατία και τις μέρες μας, κάνοντας την Πρωτεύουσά του την πρώτη Χριστιανική πρωτεύουσα του κόσμου και προσφέροντας τα εργαλεία της Γνώσεως και της Φιλοσοφίας, παράγωγα χιλιετιών ερεύνης και συλλογικής σοφίας, για την Χριστιανική Θεολογία. Κι όλα αυτά είναι αποτελέσματα της συνέργειας Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, σε μια ένωση όχι πάντοτε αγαστή, αλλά υπαρκτή, για την οποίαν έχει αποφανθεί η Ιστορία, είτε «εγκρίνουν» κάποιοι ένθεν κακείθεν, είτε δεν εγκρίνουν!

Γίνεται πράγματι κατάδηλη η κομμουνιστική υποκρισία, της οποίας εκφραστής είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, όταν η κατ’ εξοχήν φυλλάδα των αθέων διωκτών της Ορθοδοξίας και του Έθνους μέμφεται την προσήλωσή μας στην ενότητα και στην διαχρονία του Ελληνισμού, από τον Αχιλλέα και τον Μεγαλέξανδρο ως τους Ακρίτες, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Μα τι άλλο να περιμένει κανείς από αυτούς που αμφισβητούν την ίδια την Φύση, το Αρσενικό και το Θηλυκό, τις ανθρώπινες Φυλές, την διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία των πολιτισμών όπως αναπτύχθηκαν στον Τόπο και στον Χρόνο, και πλέον μέμφονται την φυσική πραγματικότητα των Τροπών, Ηλιοστασίων και Ισημεριών, που μάλλον θα μας πουν πως είναι… ακραίο χρυσαυγίτικο κατασκεύασμα!

Πώς να γίνει άλλωστε, τα κολοβακτηρίδια είναι η μόνη καλλιέργεια που θα έχουν ποτέ κάποια ανθρωποειδή δίποδα.

Δεν καταλαβαίνουν και κατηγορούν. Δεν καταλαβαίνουν και υβρίζουν. Δεν καταλαβαίνουν και πληρώνουν. Και νομίζουν ότι πληρώνοντας θα κάνουν το δικό τους, γιατί έτσι έχουν μάθει από καταβολής ιδεοληψίας τους. Μόνο που, όπως ο Χρυσαυγίτης της ιστορίας, τους ακούμε και γελάμε, τους ακούμε και τους περιφρονούμε. Γιατί εμάς δεν μας αγόρασε κανείς ποτό για να φύγουμε. Εμείς είμαστε εδώ και μένουμε Eλεύθεροι και Πιστοί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrwmenoi-mia-zwh-eseis-miso-ekatommurio-kai-bale-eleutheroi-emeis#ixzz5bONJh3Yw

Exit mobile version