Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Θα ήθελα να σας ευχηθώ με το παρακάτω: Το έτος που μας έρχεται, θα είναι εκλογικό, την νίκη της Χρυσής Αυγής, κρατάνε μυστικό. Αυξάνεται η δύναμις, ορμάει η Πατρίδα, να φύγει πια το έρεβος, ξυπνάει η ελπίδα. Η Αθήνα θέλει δήμαρχο, λεβέντη σαν τον Λιάκο, και για τρανό πρωθυπουργό μόνο Μιχαλολιάκο. Να βγούμε απ’την κόλαση, οι πιο συχνές ευχές μας και όλη η Χρυσή Αυγή, είναι στις προσευχές μας. Σας εύχομαι από καρδιάς υγεία και ευτυχία για το νέον έτος. Να κυβερνήσετε επιτέλους την πατρίδα μας, για να την πάρουμε πίσω. Μετά αγωνιστικών χαιρετισμών.

Άννα Π.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα «κόκκινα» δάνεια η Ελλάδα με 44,8%

Συναγωνιστές καλή Χρονιά και εύχομαι φέτος να είναι μια καλύτερη και πιο ελπιδοφόρα χρονιά για όλους τους Έλληνες. Η Μακεδονία πολιορκείται και οφείλουμε να είμαστε σύσσωμοι απέναντι στους προδότες που προσπαθούν με νύχια και δόντια να την ξεπουλήσουν. Κανένας συμβιβασμός και καμία ανοχή στους προδότες. Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Νεκτάριος, Αθήνα

Μέτωπο Νεολαίας ΕΛΑΜ: ΕΟΚΑ σημαίνει Ελευθερία – Τιμή και Δόξα στον Μάκη Γιωργάλλα

Δεν θέλω να σας κουράσω με ατελείωτες γλυκανάλατες ευχές. Η αρχή του τέλους τους έχει αρχίσει και θα μας πολεμήσουν με περισσότερο μένος αυτή την χρονιά. Οπλιζόμαστε με κουράγιο και έχοντας Πίστη στον Αρχηγό μας και την Ιδέα μας θα αντέξουμε οποιοδήποτε βρώμικο σχέδιό τους και θα αντεπιτεθούμε. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και το 2019 θα είναι η χρονιά των Ελλήνων!

Δ.Ν.

Πρωτοχρονιάτικη τζιχαντιστική επίθεση στο Μάντσεστερ: Ούρλιαζε «Αλλάχου Ακμπάρ» ο δράστης και μαχαίρωνε κόσμο – 3 τραυματίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-2-ianouariou-2019#ixzz5bRK7DwMy

Exit mobile version