Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης» σε εκδήλωση τουρκοφρόνων!

Σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης» σε εκδήλωση τουρκοφρόνων!

Πριν από λίγες ημέρες, βουλευτής του Σύριζα παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση της παράνομης οργάνωσης «Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» (GTGB) που γιόρτασε τα 90 έτη από την ίδρυση της, η οποία όπως επαίρεται έγινε με εντολή του Κεμάλ Ατατούρκ.

Τώρα, οι ίδιοι τουρκόφρονες, τους οποίους χαιρέτησε ο Βουλευτής του Σύριζα είχαν άλλη εκδήλωση στην Ανδριανούπολη. Εκεί είπαν και έκαναν πράγματα τα οποία αξίζει να αναφέρουμε, αλλά και περί των οποίων αξίζει να ερωτηθεί ο Βουλευτής του Σύριζα, Μουσταφά Μουσταφά.

Το πρώτο που χρήζει αναφοράς είναι ότι στην εν λόγω «πολιτιστική εκδήλωση» στην γιγαντοοθόνη εμφανιζόταν η «σημαία» της «Ανεξάρτητης Θράκης» μαζί με την τουρκική σημαία και ότι η εκδήλωση ξεκίνησε με τον τουρκικό εθνικό ύμνο.

Το δεύτερο είναι ότι μιλώντας στην συγκεκριμένη εκδήλωση, ο πρόεδρος της παράνομης οργανώσεως, Νετζάτ Αχμέτ, είπε:

Α) Ότι το κτήριο που στεγάζει αυτή την οργάνωση στην Κομοτηνή «διαμορφώθηκε με δαπάνες της Τουρκίας το 1955», δηλαδή την χρονιά του ξεριζωμού του Ελληνισμού της Πόλεως και των παραλίων με τα Σεπτεμβριανά.

Β) Χαρακτήρισε την μειονότητα τουρκική, λέγοντας ότι: «Όλοι μας είμαστε Θρακιώτες, ο τρόπος ομιλίας και η κουζίνα μας είναι ίδιες. Απλά εμείς είμαστε οι Τούρκοι που όταν έκλεισαν τα σύνορα, μείναμε στα Βαλκάνια και ότι «Για τους Δυτικοθρακιώτες είναι πολύ σημαντική η συντήρηση της εθνική συνείδησης και του τουρκικού πολιτισμού. Η καρδιά μας χτυπά μαζί με την Τουρκία».

Γ) Συμβούλευσε τους νέους της Ροδόπης να πηγαίνουν σχολείο στην… τουρκία για να τους ενσταλαχθεί η τουρκική εθνική συνείδηση.

Τι έχει να πει για όλα αυτά ο Βουλευτής του Σύριζα, Μουσταφά Μουσταφά, που τις προάλλες εκφωνούσε λόγο σε εκδήλωση αυτής της οργανώσεως; Τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που πριν από λίγο καιρό βρίζανε την Χρυσή Αυγή επειδή δεν ήθελε να βρίσκεται ο συγκεκριμένος βουλευτής σε σύσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/shmaia-ths-anejarthths-thrakhs-se-ekdhlwsh-tourkofronwn#ixzz5bSQhQXuY

Exit mobile version