Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν στη ΝΔ μην τους αφήσει ο Τσίπρας το «πρωτόκολλο εισδοχής» των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Τρέμουν στη ΝΔ μην τους αφήσει ο Τσίπρας το «πρωτόκολλο εισδοχής» των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Μπορεί ο Τσίπρας να διαβεβαίωσε τους νεοδημοκράτες ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» και το «πρωτόκολλο εισδοχής» των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ θα εισέλθουν στην Βουλή με απόσταση λίγων ημερών, όμως οι νεοδημοκράτες δεν μπορούν να ησυχάσουν.

Ο λόγος είναι ότι σε περίπτωση που το «πρωτόκολλο εισδοχής» μεταβιβαστεί στην επόμενη κυβέρνηση, που οι νεοδημοκράτες ευελπιστούν πως θα είναι αυτοί μαζί με το κλεφτοΠαΣοΚ, τότε αναγκαστικά θα επέλθει το «ξεβράκωμα» και η αποκάλυψη των πραγματικών θέσεων της ΝΔ.

Έως τώρα η Νέα Δημοκρατία, έχοντας κατά νου τα ψηφαλάκια, λέει ότι δεν θα… κυρώσει (αλλά ούτε θα… ακυρώσει) την Συμφωνία των Πρεσπών. Μάλιστα, οι βουλευτάδες της, με πρώτο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξιφουλκούν λεκτικά περί «εθνικότητας» και «γλώσσας», αλλά δεν λένε ούτε λέξη για το ζήτημα της ονομασίας. Και ο λόγος προφανής: Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της «σύνθετης ονομασίας» και μάλιστα είναι ο πρώτος διδάξας αυτής της πολιτικής.

Όμως, η οποιαδήποτε «θέση» της ΝΔ δεν θα είχε σημασία στην προκειμένη περίπτωση, όπου τα μάτια του αμερικανού πρέσβη θα ήταν στραμμένα πάνω τους. Θα τολμούσε ποτέ η ΝΔ να πάει ενάντια στις εντολές του υπερατλαντικού αφέντη, ιδιαιτέρως όταν αυτές οι ίδιες εντολές δίνονται και από την Μέρκελ; Φυσικά και όχι, πόσω μάλλον από την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία παραδοσιακά υποστηρίζει την σύνθετη ονομασία.

Εμείς, φυσικά, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το πώς θα πράξει ο Τσίπρας. Άλλωστε αυτό θα εξαρτηθεί από… άλλους, που θα ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά της συνυπογραφής της προδοσίας από Σύριζα και Νέα Δημοκρατία.

Αυτό που γνωρίζουμε με σαφήνεια είναι την πάγια θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Διαβάστε επίσης: Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tromos-sth-nd-mh-tous-afhsei-o-tsipras-to-prwtokollo-eisdochhs-twn-skopiwn#ixzz5bTHmXesh

Exit mobile version