Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Η ελπίδα ήρθε, είδε και απήλθε! Χειρότερα και από τους νιγηριανούς νιώθουν οι Έλληνες για την οικονομία σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα! Αυτή είναι η “ανάπτυξη” των πολιτικάντηδων που αφού έκλεψαν τα πάντα και χρεωκόπησαν την χώρα, το παίζουν σωτήρες και βαθιά “δημοκράτες”. Στην συνείδηση του κόσμου η οικονομία είναι χειρότερη από την Νιγηρία, την Ινδία και την Κένυα! Έτσι μας κατάντησαν, τρίτο κόσμο και φρίττουν γιατί το εκλογικό σώμα πλέον στρέφεται σωρηδόν προς την Χρυσή Αυγή, προς τα “άκρα”. Ακραία είναι η μακροχρόνια ασυδοσία τους και η έπαρσή τους αλλά θα τους κοπεί ο βήχας στις επόμενες εκλογές! Χρυσή Αυγή δαγκωτό! Καλή χρόνια!

Μ.Τ.

Κράτος της πλάκας! Αλβανοί απέδρασαν σαν κύριοι από τις φυλακές Κορυδαλλού

Δραπέτευσαν 2 αλλοδαποί κακοποιοί από τον Κορυδαλλό χθες το βράδυ και τους πήραν είδηση σήμερα το πρωί. Μιλάμε για κράτος οπερέτα, χώρα υπό διάλυση στην καλύτερη περίπτωση. Εξωτερική φύλαξη της φυλακής, δεσμοφύλακες, αστυνομία (που οφείλει να περιπολεί στην εξωτερική περίμετρο των φυλακών) ανύπαρκτοι. Πληρώνουμε το 80% του εισοδήματος μας στο κράτος και μας παρέχει ένα τέλειο και αψεγάδιαστο μηδέν. Δεν είναι πια βιώσιμη η κατάσταση στην χρεωκοπημένη Ελλάδα. Η κοινωνία και η έννομη τάξη έχουν διαλυθεί και βασιλεύει η αναρχία, η αδιαφορία και η απατεωνιά. Πρέπει να αλλάξει αυτή κατάσταση άμεσα. Το 2019 ελπίζω τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να διπλασιαστούν και σύντομα να κυβερνήσετε αυτό τον βασανισμένο τόπο. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση.

Δέσποινα Λ.

Σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης» σε εκδήλωση τουρκοφρόνων!

Η Μακεδονία είναι Ελληνική και αυτό πρέπει να το νιώσουν στο πετσί τους όσοι προδοτικά συνδιαλέγονται με τους σκοπιανούς και υπογράφουν προδοτικές συμφωνίες. Οι παχύσαρκοι πολιτικοί που το μόνο που ξέρουν είναι να σκύβουν το κεφάλι στους “συμμάχους” μας και να τρώνε από τα λεφτά των δημοσίων ταμείων πρέπει να πάψουν να θεωρούν ιδιοκτησία τους την Ελλάδα, την Ιστορία της και τον Πολιτισμό της. Οι παππούδες μας πολέμησαν για να ελευθερώσουν αυτά τα μέρη από τους βούλγαρους και τους τουρκαλβανούς για να μπορούν οι σημερινοί ΄Ελληνες να ζουν ελεύθεροι. Αυτό δεν αλλάζει. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας, καμιά παραχώρηση στους σκοπιανούς. Ελευθερία ή Θάνατος!

Ν.Ι.

Στο ναδίρ η ψυχολογία των Ελλήνων για τα οικονομικά – Σε καλύτερη θέση Κένυα και Νιγηρία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-3-ianouariou-2019#ixzz5bUg0aEBp

Exit mobile version