Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Κανένα Αύριο δεν είναι ίδιο με το Σήμερα

Για χρόνια πολλά, αυτοί που παριστάνουν τους καθώς πρέπει και τους συνετούς, θεωρούσαν εμάς τους Χρυσαυγίτες “καμμένα χαρτιά”. Ο χρόνος τους διέψευσε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σήμερα είναι μία καθιερωμένη πολιτική δύναμη στη χώρα με επτά χρόνια συνεχούς κοινοβουλευτικής παρουσίας! Ο χρόνος που πέρασε ήταν ένας ακόμη χρόνος γεμάτος μίσος εναντίον του εθνικιστικού κινήματος και πόλεμο ολοκληρωτικό σε όλα τα μέτωπα.

Μετά τις συνεχείς απαγορεύσεις στο διαδίκτυο από το facebook είχαμε στις 4 Ιανουαρίου 2018 και το twitter να αναστέλλει τον λογαριασμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Κοντά σε όλα αυτά και αποκλεισμός από τα μεγάλα κανάλια και τις εφημερίδες. Όμως δεν μπορούν να μας σταματήσουν με τίποτε!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “Εμπρός” που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο. Διαβάστε επίσης:

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ – Η Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-empros-pou-kukloforei-ektaktws-aurio-to-arthro2#ixzz5bZCnwS97

Exit mobile version