Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η γιγάντωση των πατριωτικών δυνάμεων στην Γερμανία οδηγεί την κυβέρνηση στην επιτάχυνση απελάσεων «προσφύγων»

Η γιγάντωση των πατριωτικών δυνάμεων στην Γερμανία οδηγεί την κυβέρνηση στην επιτάχυνση απελάσεων «προσφύγων»

Η ολοένα και αυξανόμενη λαϊκή υποστήριξη των Γερμανών προς τις πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις αναγκάζει τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να λάβουν κάποια μέτρα, έστω και «για τα μάτια του κόσμου», προκειμένου να περιορίσουν το ρεύμα διείσδυσης του γερμανικού λαού προς την αντιλαθρομεταναστευτική πατριωτική ψήφο.

Έτσι, λοιπόν, αυστηρότερους κανόνες για τους αιτούντες άσυλο και μέτρα για την επιτάχυνση των απελάσεων προανήγγειλε την Τετάρτη ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ, με αφορμή τον ξυλοδαρμό και τον τραυματισμό 12 Γερμανών από τέσσερις νεαρούς «πρόσφυγες» το Σάββατο στην βαυαρική πόλη Αμπεργκ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι «πρόσφυγες», οι οποίοι κρατούνται, είναι μεταξύ 17 και 19  ετών και κατάγονται από την Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράν. Σε δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Ζέεχοφερ ανέφερε ότι θα διεκδικήσει αλλαγές στην νομοθεσία απέλασης αιτούντων άσυλο που υπέπεσαν σε αξιόποινες πράξεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «σε περίπτωση που αιτούντες άσυλο διαπράττουν πράξεις βίας, θα πρέπει να εγκαταλείψουν την χώρα μας. Αν η ισχύουσα νομοθεσία δεν αρκεί, θα πρέπει να αλλάξει». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χριστιανοκοινωνιστής υπουργός θα καταθέσει άμεσα σχετικές προτάσεις στο υπουργικό συμβούλιο.

Όπως αναφέρει, πάντως, η Deutche Welle, το περιστατικό της Αμπεργκ υπήρξε η αφορμή και όχι η αιτία της λήψης των συγκεκριμένων μέτρων, καθώς ο Ζέεχοφερ είχε ανακοινώσει την πρόθεση για θέσπιση αυστηρότερων νόμων σχετικά με τις απελάσεις εδώ και τρεις εβδομάδες.

Η πραγματική αιτία, όμως, που χρησιμοποίησε το βίαιο περιστατικό του Σαββάτου για να εκδηλωθεί, είναι το γεγονός ότι η αγανάκτηση και η οργή των Γερμανών για την λαθρομετανάστευση και την «αγιοποίηση» των «προσφύγων» που επί χρόνια επιχειρείται από το πολιτικό κατεστημένο της χώρας τους, έχει ως αποτέλεσμα την γιγάντωση του AfD, το οποίο δείχνει να «χτυπάει» άνετα την δεύτερη θέση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-gigantwsh-twn-patriwtikwn-dunamewn-sthn-germania-odhgei-thn-kubernhsh-na#ixzz5bZDGnZWt

Exit mobile version