Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγριο δούλεμα από τους Γερμανούς στον Τσίπρα για την δουλικότητά του προς την Μέρκελ και το… «Νόμπελ ειρήνης»

Άγριο δούλεμα από τους Γερμανούς στον Τσίπρα για την δουλικότητά του προς την Μέρκελ και το… «Νόμπελ ειρήνης»

Πήρανε χαμπάρι τι «χαζό παιδί, χαρά γεμάτο» και τι «παιδί για όλες τις δουλειές» είναι ο Τσίπρας και άρχισαν το… δούλεμα στην Γερμανία.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και το σαφές περιπαικτικό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), η οποία με τίτλο «Τσίπρας ο νομπελίστας;» αναφέρει ότι ο Τσίπρας από διώκτης του «μερκελισμού» τον πρώτο καιρό της πρωθυπουργίας του, μπορεί να καταλήξει χωρίς «κούρεμα χρέους», αλλά με ένα… Νόμπελ Ειρήνης και στενός εταίρος (δηλαδή υπάλληλος) της Μέρκελ.

Ένα ξεκάθαρα ειρωνικό κείμενο για τον θλιβερό υποτακτικό της Γερμανίδας καγκελαρίου, ο οποίος από το «γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ» έφτασε σήμερα να της κάνει ταπεινωτικούς τεμενάδες και ετοιμάζεται να την υποδεχθεί στις 10 Ιανουαρίου, όπως τα γιουσουφάκια τους πασάδες τους…

Εάν, πάντως, υπήρχαν Νόμπελ προδοσίας και ξενοδουλείας, ασφαλώς ο πρώην κνίτης θα το έπαιρνε με χαρακτηριστική άνεση και ασφαλώς με την… αξία του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agrio-doulema-apo-tous-germanous-ston-tsipra-gia-thn-doulikothta-tou-pros-t#ixzz5bdYcnMfl

Exit mobile version