Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η προδοσία συνεχίζεται: Οι Σκοπιανοί αγόρασαν 240.000 διαβατήρια που γράφουν «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!

Η προδοσία συνεχίζεται: Οι Σκοπιανοί αγόρασαν 240.000 διαβατήρια που γράφουν «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!

Σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων, η κυβέρνηση Ζάεφ αγόρασε 240.000 διαβατήρια στα οποία αναγράφεται η ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», λίγες μέρες πριν περάσουν από το κοινοβούλιο οι συνταγματικές αλλαγές και συνεπώς αλλάξει το όνομα της χώρας, σύμφωνα με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η ερώτηση του Alfa TV που έβγαλε το ζήτημα στην δημοσιότητα ήταν σαφής: «Γιατί αγοράζονται έντυπα υπό αυτή τη μορφή, αφού το υπουργείο Εσωτερικών έχει ήδη αρκετά και δεν υπάρχει καθυστέρηση στην έκδοσή τους; Γιατί το υπουργείο Εσωτερικών ξοδεύει χρήματα του προϋπολογισμού αφού σε 10 ημέρες αναμένεται να περάσουν οι συνταγματικές αλλαγές;».

Το υπουργείο εσωτερικών των Σκοπίων, απάντησε σχετικά πως «ακόμα και αν οι συνταγματικές αλλαγές ψηφιστούν στις 15 Ιανουαρίου, απαιτείται μια χρονική περίοδος για την αλλαγή των διαδικασιών και τις νομικές αλλαγές, καθώς και για την έναρξη ισχύος των τροπολογιών». Κάνει δε λόγο για μια «μεταβατική περίοδο» έως την εφαρμογή στην πράξη της συμφωνίας των Πρεσπών.

Είναι σαφές πως οι συριζαίοι έχουν υπογράψει για την ύπαρξη «μεταβατικής περιόδου» στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων. Επίσης σαφές πως οι σκοπιανοί θα επιχειρήσουν αυτή την μεταβατική περίοδο να την παρατείνουν, ώστε να εφαρμοστεί το γνωστό «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» και εν τέλει να αναγνωριστούν ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Και γιατί να μην το κάνουν; Γνωρίζουν πως στην Ελλάδα τόσο ο Σύριζα, όσο και η ΝΔ είναι ουσιαστικά υπέρμαχοι του να αναγνωριστούν ως «σκέτο Μακεδονία» και αν δεν υπήρχε το πολιτικό κόστος αμφότεροι θα το φώναζαν δυνατά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, σε αυτή την κατεύθυνση, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «σκέτο Μακεδονία» ήδη από το 1991 με υπογραφή Αντώνη Σαμαρά, ενώ ο Σύριζα έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα εδώ και δεκαετίες, ενώ πρόσφατα έφτασε μέχρι την… ανακάλυψη «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.

Σαφές, λοιπόν, πως ο μόνος τρόπος για να ακυρωθεί αυτό το αίσχος που λέγεται “Συμφωνία των Πρεσπών” και να διεκδικήσει η Ελλάδα τα δίκαιά της είναι η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο μόνος πολιτικός Αρχηγός, που έχει ρητώς δηλώσει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς πως θα ακυρώσει αυτή την συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-skopianoi-agorasan-240.000-diabathria-pou-grafoun-dhmokratia-ths-makedon#ixzz5bduzCoRi

Exit mobile version