Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέρα από κάθε όριο η διαστρέβλωση της αλήθειας

Πέρα από κάθε όριο η διαστρέβλωση της αλήθειας

Ποτέ δεν γράφηκε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” ή στην εφημερίδα “Εμπρός” άρθρο για την ψήφιση της Βασιλικής Θάνου

Από χθες σέρνεται ένα τερατώδες ψέμα και μια συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής σε συστημικές εφημερίδες και ιστοσελίδες για μια δήθεν “ομολογία Χρυσαυγίτη” αναφορικά με το ζήτημα της υπερψήφισης της Βασιλικής Θάνου ως προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ένα προσωπικό άρθρο του Λευτέρη Πανούση που γράφτηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο στις 20 Δεκεμβρίου και εκφράζει προσωπικές και μόνο απόψεις διαστρεβλώθηκε και παρουσιάστηκε ως δήθεν άποψη – απάντηση της Χρυσής Αυγής επί του θέματος.

10 μέρες μετά τα συστημικά παπαγαλάκια ανακάλυψαν το συγκεκριμένο προσωπικό άρθρο και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια είπαν ότι δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα του κόμματος. Ο Γ. Παπαδόπουλος Τετράδης έγραψε στο Liberal ότι το εν λόγω άρθρο γράφτηκε στην κομματική εφημερίδα, ενώ το protothema.gr ισχυρίζεται ότι δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Εμπρός”. Ψεύδονται ασυστόλως!

Η εν λόγω προσωπική άποψη δεν δημοσιεύτηκε ούτε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” ούτε στην “Εμπρός” και αν μπορούν, ας μας υποδείξουν σε ποιο φύλλο και σε ποια σελίδα έγινε η δημοσίευση. Δεν μπορούν όμως να το κάνουν, γιατί λένε ψέμματα!

Επαναλαμβάνουμε πως ο συγκεκριμένος αρθρογράφος εξέφρασε μία προσωπική άποψη και δεν συνεργάζεται ούτε με την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”, ούτε με το “Εμπρός”.  Με αυτήν την διαστρέβλωση της αλήθειας όμως επιχειρούν τα συστημικά παπαγαλάκια να παρέμβουν ακόμα μία φορά στην Δικαιοσύνη.

Η ΝΔ εκβιαστικά μας θέλει ουρά της και όποτε δεν την ακολουθούμε στα σχέδιά της, αμέσως πουλάει το παραμύθι περί συνεργασίας Χρυσής Αυγής – ΣΥΡΙΖΑ.

Στην περίπτωση της εκλογής Θάνου είχαμε απέναντί μας τον Βορίδη, συστηματικό συκοφάντη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος πριν ακόμη συμβεί η δολοφονία στο Κερατσίνι έβγαινε στα κανάλια και έλεγε ότι η Χρυσή Αυγή θα διωχθεί σαν εγκληματική οργάνωση. Τι ήθελε η Νέα Δημοκρατία; Να συνταχθούμε με τον Βορίδη τον κατήγορό μας; 

Η περίπτωση αυτή μας θυμίζει την θρασύτατη απαίτηση της ΝΔ να ψηφίσουμε τον Σταύρο Δήμα για την ίδια στιγμή που μας είχε φυλακίσει. Μας έφεραν από τις φυλακές με τις χειροπέδες και ήθελαν να ψηφίσουμε τον εκλεκτό της ΝΔ. Αν ήμασταν από αυτούς που σκύβουμε το κεφάλι, θα το κάναμε. Αλλά υπερήφανα μέσα από τα σίδερα της φυλακής επιλέξαμε ασυμβίβαστα να μην κάνουμε καμιά συναλλαγή και να ρίξουμε την κυβέρνηση του Μνημονίου.

Όσο για την ΝΔ αυτή βαδίζει χέρι – χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ και στην δίωξη της Χρυσής Αυγής και στο Μνημόνιο του 2015 και στην ανέγερση του ισλαμικού τεμένους και στην τιμωρία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όταν έθεσε θέμα για τους μουσουλμάνους βουλευτές που δηλώνουν ότι έχουν “μητέρα πατρίδα τους την Τουρκία”. Μαζί ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ψήφισαν την τιμωρία Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη και Ηλιόπουλου.

Να μην μιλούν λοιπόν για συνεργασίες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pera-apo-kathe-orio-h-diastreblwsh-ths-alhtheias#ixzz5beXvVejG

Exit mobile version