Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμφωνία των Πρεσπών: «πρόσθετα πρωτόκολλα» και «Πράσσειν Άλογα»

Συμφωνία των Πρεσπών: «πρόσθετα πρωτόκολλα» και «Πράσσειν Άλογα»

Η ανθελληνική και μειοδοτική, ξενοκίνητη «Συμφωνία των Πρεσπών» δεν βελτιώνεται και ούτε καθίσταται πιο εύπεπτη με διάφορα «πρόσθετα πρωτόκολλα», αλλά μόνον ακυρώνεται. Στις τελευταίες ημέρες του απελθόντος έτους επικράτησε κάποια…. βορβορώδης  αναταραχή γύρω από την ελεεινή «Συμφωνία των Πρεσπών», καθώς αυτή υφίσταται «ζύμωση» αργά και βασανιστικά, με σκόπιμη αφωνία της ελληνικής κυβέρνησης, παραληρηματικό «ορυμαγδό» δηλώσεων του κ. Ζόραν Ζάεφ (Ζόραν = της αυγής, Αυγερινός») και αναιμικές ενστάσεις του προέδρου της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου.

Ο βιαστικός Ζάεφ λίγα μόλις λεπτά μετά την υπογραφή της ανθελληνικής πατσαβούρας, στις 12/6/2018, στις Πρέσπες, σε ένα θρασύ crescendo «πρώιμης  αυτοϊκανοποίησης», δήλωσε αμέσως νέτα – σκέτα «Μακεδόνας», μας είπε με θράσος αυτός πως ομιλεί «μακεδονικά», ενώ λίγο αργότερα προσεφώνησε τον σκοπιανό στρατό (έναν εσμό αστείων παραστρατιωτικών που εξοπλίζονται από τούρκους και ΗΠΑ) ως «μακεδονικό». Έτσι ο θρασύς δόλιος ακύρωσε άμεσα και έμπρακτα, δίχως καν προσχηματική φειδώ,  την άθλια «Συμφωνία», όμως κάποιοι βραχύνοες και ασπόνδυλοι … ελληνόφωνοι παράγοντες επέμεναν φορτικά ότι ο Αυγερινός είναι… έντιμος και  στο εγγύς μέλλον «θα συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις».

Όμως ο θρασύς «βαλκάνιος Πουλτσινέλλος» του διεθνούς θεάτρου ανδρεικέλων, σε νέες δηλώσεις του στην σκοπιανή βουλή (κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3, νύκτα της 4ης 12ου 2013) με περισσή προκλητικότητα είπε επί λέξει: «Μιλάτε με τόσο πάθος για τους Μακεδόνες στην Ελλάδα. Και είναι καλό να αναρωτηθούμε τι κάναμε γι’ αυτούς[…]επί 27 χρόνια […] μας έχει καθηλώσει, (το πρόβλημα) έχουμε πλέον πιθανότητες να διδάσκεται η μακεδονική γλώσσα εκεί. Μέχρι τώρα απαγορευόταν. Ήταν θέμα ταμπού. Η ελληνική γλώσσα διδάσκεται ήδη εδώ. Τώρα πλέον έχουμε την ευκαιρία να τους βοηθήσουμε πραγματικά, να άρουμε τα εμπόδια».

Επιπλέον, ο σλαβοσκοπιανός κυβερνήτης κ. Ζάεφ είπε στις 6/12/2018, στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων με κομπορρήμονα και διάθεση και επίδειξη λεονταρισμού: «Είμαστε ‘‘Μακεδόνες” και μιλάμε ‘‘μακεδονικά” και κανείς δεν θα μας αμφισβητήσει ξανά ! […] «Βόρειοι Μακεδόνες δεν θα είστε ούτε εσείς ούτε τα παιδιά σας!», προσθέτοντας με ύφος κυριάρχου πως κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για το θέμα της ταυτότητας, καθώς στο πλαίσιο της Συμφωνίας με την Ελλάδα, αναγνωρίζεται η «μακεδονική» γλώσσα και ο αυτοπροσδιορισμός. «Η “μακεδονική” ταυτότητα και η “μακεδονική” γλώσσα προστατεύονται όσο ποτέ άλλοτε» συμπλήρωσε ο «Αυγερινός»  Ζάεφ, ενώ, ως προς το επίσης ανθελληνικό όνομα «Βόρεια Μακεδονία», ισχυρίσθηκε ο θρασύτατος «μυρμηκολέων» πως αυτό «είναι απλά γεωγραφικός προσδιορισμός». Μάλιστα ο ίδιος, σε μία κορύφωση εθνικής έξαρσης, ανθελληνισμού και αυτοϊκανοποίησης, ανέβασε κατόπιν το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook.

Με αυτόν τον τρόπο  ο «βαλκανόμαγκας» (ο εξατομικευμένος όρος κλίνεται κατά το «μαχαλόμαγκας») κ. Ζάεφ ακύρωσε έμπρακτα και το θεμελιωδέστερο συστατικό στη «Συμφωνία των Πρεσπών» που αφορά στο «όνομα», διότι  στο Άρθρο 1 προβλέπεται, ότι: «Το επίσημο όνομα του Δεύτερου Μέρους [δηλαδή του μορφώματος των ΗΠΑνθρώπων μεικτών Σλάβων των Σκοπίων] θα είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», τo οποίο θα είναι τo συνταγματικό όνομα του Δεύτερου Μέρους και θα χρησιμοποιείται erga omnes (προς όλους), όπως προβλέπεται στην παρούσα Συμφωνία. Το σύντομο όνομα του Δεύτερου Μέρους θα είναι «Βόρεια Μακεδονία». «Βόρεια Μακεδονία», ως όνομα και όχι ως γεωγραφικός προσδιορισμός» (δηλαδή συμφωνήθηκε από τον πολιτικό κλόουν αυτοπροσώπως ακριβώς αυτό που ο ίδιος… αρνήθηκε δημοσίως). Το ίδιο χαρακτηριστικό προβλέπεται ξεκάθαρα και πάλι στο Άρθρο 8: «…για όλες τις χρήσεις και για όλους τους σκοπούς, erga omnes.» Παράλληλα, ο χαγάνος των σκοπιανών ακύρωσε και τον άλλον βασικό όρο ο οποίος περιγράφεται στο «Προοίμιο» της Συμφωνίας καθώς και στο Άρθρο 6, όπου απαγορεύονται ρητά οι εμπρηστικές δηλώσεις, η προπαγάνδα, ο αλυτρωτισμός, κλπ. Και βέβαια βρωμά εμπαθή αλυτρωτισμό η συνολική στάση του, αλυτρωτισμό για την «Μακεδονία του Αιγαίου», που όπως έλεγαν οι  τραγελαφικοί μπολσεβίκοι πρόγονοι των Σκοπιανών ήταν κατεχόμενη από τους Έλληνες… Τυράννους.

Τώρα κάποιοι ντόπιοι εθνοαποδομητές παριστάνουν τάχα τους κατάπληκτους, τους εμβρόντητους με τον λυσσαλέο και ασυγκράτητο, ωμό σκοπιανό επεκτατισμό και αλυτρωτισμό σε βάρος της Πατρίδας μας. Είναι άξιο απορίας  γιατί άραγε δεν ξαναδιαβάζουν τα παραπάνω, καθώς και πολλά ακόμη άρθρα που υπέγραψε η κυβέρνηση του «γεροντοεφήβου» κ. Τσίπρα [δια χειρός του «ολκίμου, ελατού και  ευελίκτου» (σαν… ζύμη), ευτραφούς και πολυφέρνου κ. Κοτζιά (υμνητή του Γερμανού αρχιμπολσεβίκου εγκληματία Χόνεκερ)  στην καταστροφική για την Ελλάδα «Συμφωνία»] και με την οποία ο κ. Ζάεφ…. καπάρωσε αβίαστα και αβασάνιστα «όνομα», «εθνότητα» «γλώσσα»; Υπενθυμίζεται ενδεικτικά ότι σε σειρά άλλων άρθρων της «Συμφωνίας» 6,9,13,14,15, κ.α., υφίστανται εμφανείς ή υφέρπουσες βαρύτατες «δουλείες» και υπερβολικές υποχρεώσεις για την Ελλάδα, ωσάν να είχε νικηθεί και συνθηκολογήσει άνευ όρων η Πατρίδα μας σε πόλεμο με την υπερδύναμη που άκουγε στο όνομα Σκόπια.

Θορυβημένος ο νυν Πρόεδρος της «Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας» (και τέως … επιτυχής Υπουργός Δημοσίας Τάξεως) κ. Προκόπης Παυλόπουλος, έθεσε στον Νορβηγό «Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ» και χομπίστα μερακλή ανθέλληνα Στόλτενμπεργκ ένα σκληρό ζήτημα «ερμηνείας», απαιτώντας με την…  μάστιγα του ορθού λόγου του κάποιο σωτήριο «πρόσθετο πρωτόκολλο», στη «Συμφωνία των Πρεσπών», ώστε να διασφαλιστεί ότι η τρισδύσμοιρη Ελλάδα δεν αναγνώρισε κάποιο “μακεδονικό έθνος” και ότι η γλώσσα των Σκοπιανών είναι σλαβική. Προειδοποιώντας τον Νορβηγό … φιλέλληνα, πως εάν δεν συμβεί αυτό, τότε η «Συμφωνία» δεν θα έρθει για κύρωση στην ελληνική βουλή (sic!). Οπότε όπως καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα…. «θα τους κάνουμε τα μούτρα κρέας».

Ασφαλώς, ο Πρόεδρος, κ. Παυλόπουλος, πέραν του προδήλου λεπταίσθητου humor του, ως έγκριτος συνταγματολόγος καθηγητής και έμπειρος περί την Διεθνή Πολιτική γνωρίζει ότι στις Διεθνείς Συνθήκες και Συμφωνίες, βάσει της πριβόητης Σύμβασης της Βιέννης αλλά και της διεθνούς νομολογίας, και μόνο το ζήτημα της «ασάφειας» αποτελεί αδιαμφισβήτητο θεμελιώδη λόγο ακύρωσής τους. Οπότε προκύπτει με σαφή αμεσότητα ότι και η καταφανής ασάφεια «επ’ ουδενί λόγω και τρόπω» καλύπτεται με εκ των υστέρων πρωτόκολλα-μπαλώματα, ποστίς και… εξτένσιονς, ώστε να εξωραϊστεί το ανθελληνικό εξάμβλωμα.

Ο κ. Πρόεδρος παρά την συνήθη ατάραχο ουδετερότητά του εδώ και λίγο  καιρό δείχνει επιτήδεια πως έχει στοιχειωδώς διαφοροποιηθεί κατά τι από την κυβέρνηση, και στις 26 Οκτωβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, αλλά και πιο πριν. Ειδικότερα τον παρελθόντα  Νοέμβριο, στην Κέρκυρα είπε: «…πρέπει να διασφαλιστεί ότι με την Συμφωνία πουθενά δεν κατοχυρώνεται ‘‘μακεδονική’’ εθνότητα και γλώσσα.» Επίσης μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ, τόνισε: «η Ελλάδα δεν θα δεχθεί αυθαίρετες, αλυτρωτικές ερμηνείες της Συμφωνίας των Πρεσπών» [και] «μόνο αν διαπιστωθεί ότι η συνταγματική αναθεώρηση των Σκοπίων εμπεριέχει εγγυήσεις, κ.λπ.» Άρα ακόμη και ο μετριοπαθέστατος  κ. Παυλόπουλος επισημαίνει το χαίνον «θέμα ελέγχου διαπίστωσης αλλαγών και απαίτησης εγγυήσεων». Τι μ’ αυτό όμως, αφού όπως προβλέπεται στην ανθελληνική «Συμφωνία» (Άρθρο 1,ε) όλα τα συμφωνημένα  έπρεπε να γίνουν σωστά και να κυρωθούν… μέχρι το τέλος του 2018. «Όπερ και εγένετο» στην πρόσοψη ή λέχθηκε πως τα πράγματα είχαν εν τέλει καλώς, διότι αλλιώς μετά η «Συμφωνία» θα ήταν άκυρη!

Μέσα σε όλα τα τραγελαφικά και τοξικά δρώμενα και γεγονότα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ξυδάκης είχε φθάσει να πει με τον επιτηδευμένο δημοσιογραφικό του στόμφο: «είναι πιθανόν να σπάσει η Συμφωνία και να μην έρθει στη Βουλή !»…. οπότε οποίος χαλασμός και κατακλυσμός, για ντόπιους και ξένους ΗΠΑνθρώπους και  επιτηδευματίες της προσέγγισης.

Ο κ. Τσίπρας, ξεπερνώντας με χάρη τα πρόδηλα προβλήματα και παραβλέποντας τις δηλώσεις, 7/12/2018, του κυβερνητικού του ετέρου και συνεταίρου, κ. Παν. Καμένου, δήλωσε με μπόλικη παλληκαρωσύνη και επίταση κύρους ότι: «έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης ‘‘Συμφωνίας των Πρεσπών”», σαν έτοιμος από καιρό κι αυτός να ρίξει στη λίμνη των Πρεσπών όποταν χρειασθεί ως σωσίβιο κάποιο «πρόσθετο, ερμηνευτικό, πρωτόκολλο». Έτσι, είχε αναθέσει επιδεικτικά στον σύμβουλό του κ. Ευάγγελο Καλπαδάκη να μεταβεί στον διαβόητο και επιτυχημένο διαπραγματευτή φιλο-Σιωνιστή κ. Νίμιτς, στον «Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών». Αλλά τι ακριβώς επιζητούσε να μεταδοθεί στον συνυποψήφιο…. Νομπελίστα «Αυγερινό», τι να ζητήσουν από τον Ζόραν Ζάεφ; Μήπως να δηλώσει ότι «δεν ομιλεί την δήθεν ‘‘μακεδονική’’ γλώσσα» ή ότι «δεν είναι ‘‘Μακεδόνας’’»;

Καθώς ο κ. Ζάεφ παράνομα τελείωσε την ανύπαρκτη δήθεν «αναθεώρηση» του .. θεόπνευστου Συντάγματός των Σκοπίων κανένας δεν μπορεί να του πει στο μέλλον να κυρώσει οποιοδήποτε «πρόσθετο πρωτόκολλο». Ένα «πρωτόκολλο εκ πρωτοκόλλου»  το οποίο θα ακυρώνει στην πράξη τα θεμελιώδη πιστεύω των Σκοπιανών, για το παράταιρο κλεμμένο όνομα, την «μακεδονική γλώσσα», και τη «μακεδονική εθνότητα».

Με τον βουλιμικό μαξιμαλισμό και τον άχαρα συγκαλυμμένο αλυτρωτισμό του δήθεν μετριοπαθούς «Αυγερινού» και των αγυρτών του, καθώς η Πατρίδα μας έως τώρα δεν κατήγγειλε την «Συμφωνία» (πλην του Γενικού Γραμματέα και Αρχηγού του Κινήματος, Συναγωνιστή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου)  κινδυνεύει να εμπλακεί σε ένα νέο διεθνές παιχνίδι όπου οι ξένοι ανθέλληνες αλήτες … θα την κατηγορούν και ως φταίχτη ! Έτσι η τοξική και καρκινογόνος για την Πατρίδα μας «Συμφωνία» των ξενόδουλων υποτακτικών, αν δεν βρεθεί πρόθυμος μειοδοτικός εσμός εθνοαποδομητών να την επικυρώσει «εδώ και τώρα», μπορεί να μείνει στα χέρια του επόμενου πρωθυπουργού, ο οποίος πιθανώς δεν θα είναι ο κ. Τσίπρας.

Η «Συμφωνία» που δεν κατήγγειλαν οι κρατούντες και το ευρισκόμενο σε επικοινωνιακή πολιτική διάρροια, δήθεν «συνταγματικό» τόξο, έτσι όπως σαπίζει μέρα με τη μέρα τα όρια και την κυριαρχία του Ελληνισμού, θα δηλητηριάσει από τις Πρέσπες την Ελλάδα ολόκληρη και θα υπονομεύσει την εθνική μας επιβίωση. Οι πράξεις των ανθρώπων που υπέγραψαν την Συμφωνία της υποταγής ήταν τουλάχιστον άλογες, η δε απραξία των σιωπηρών συνενόχων και πολιτικά δήθεν «αντιπάλων» τους αναλόγως σιχαμερή και υποκριτική.

Γιάννης Κοζανίτης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumfwnia-twn-prespwn-prostheta-prwtokolla-kai-prassein-aloga#ixzz5beq1QGQe

Exit mobile version