Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τους Νεοδημοκράτες που ακόμα κλαίγονται, επειδή ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά

Για τους Νεοδημοκράτες που ακόμα κλαίγονται, επειδή ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά

Για πολλοστή φορά διακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες τα χιλιοειπωμένα παραμύθια της νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς περί δήθεν συνεργασίας Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι λόγοι που η Νέα Δημοκρατία και τα μίσθαρνα όργανά της ενορχηστρώνουν αυτήν την προπαγάνδα είναι πολλοί και κυρίως ψηφοθηρικοί, αλλά οι συκοφαντίες τους συνεχίζουν να πέφτουν στο κενό.

Ένας από τους βασικούς λόγους παραμένει και η ψηφοφορία στην Βουλή τον Δεκέμβριο του 2014 για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού οι Νεοδημοκράτες ακόμα κλαίγονται και δεν μπορούν να χωνέψουν πως οι Συναγωνιστές Βουλευτές μέσα από τα σίδερα της φυλακής έριξαν με την ψήφο τους την κυβέρνηση Σαμαρά.

Για αυτούς λοιπόν που συνεχίζουν να οδύρονται, να τους θυμίσουμε τι είχε δηλώσει τότε ο νυν πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας στο MEGA ο τότε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης διεμήνυσε την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στην τρίτη ψηφοφορία, στην περίπτωση που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πουν «ναι» στον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ούτε να το συζητάτε. Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή… Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου… Εγώ αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή. Εγώ δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής μέσα από την προεδρική εκλογή. Θα πω “παρών” και δεν θα το κάνω μόνο εγώ».

Αν θέλουν λοιπόν οι Νεοδημοκράτες να κλαίγονται που έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά, ας τρέξουν πρώτα να πουν τα… κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-tous-neodhmokrates-pou-akoma-klaigontai-epeidh-rijame-thn-kubernhsh-sam#ixzz5biwXAD00

Exit mobile version