Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

4 πακιστανοί κρατούσαν όμηρο συμπατριώτισσά τους στην Θεσσαλονίκη, ζητώντας λύτρα για να την απελευθερώσουν

4 πακιστανοί κρατούσαν όμηρο συμπατριώτισσά τους στην Θεσσαλονίκη, ζητώντας λύτρα για να την απελευθερώσουν

Άλλη μια εκδήλωση περίπτωσης αυτού, το οποίο ο Βύρωνας Πολύδωρας ονόμαζε ως «εθνικό σπορ των πακιστανών», είχαμε, αυτή την φορά στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα σκηνές θρίλερ στα χέρια τεσσάρων συμπατριωτών της έζησε μια κοπέλα από το Πακιστάν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Οι τέσσερις άνδρες, ομοεθνείς της, 17, 21, 22 και 33 ετών, κατά την συνήθη πρακτική για λαθρομετανάστες που περνούν τα σύνορα της Χώρας μας, προχώρησαν στην παράνομη κράτηση της νεαρής γυναίκας με στόχο να εξασφαλίσουν χρήματα από συγγενείς της, ώστε να την απελευθερώσουν.

Χθες το μεσημέρι, αφού διαπιστώθηκε η παράνομη κατακράτηση της νεαρής γυναίκας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η κοπέλα μεταφέρθηκε παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, όπου οι δράστες την κράτησαν παρά την θέλησή της, διαδοχικά, σε σπίτι και στην συνέχεια σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, απαιτώντας εκβιαστικά και με χρήση βίας να επικοινωνήσει με συγγενικό της πρόσωπο, προκειμένου να εμβάσει χρηματικό ποσό μέσω παράτυπου τραπεζικού συστήματος για να την απελευθερώσουν.

Άλλη μια είδηση, η οποία φέρνει σε αμηχανία τους κάθε λογής «αλληλέγγυους» και «αντιρατσιστές», για λόγους κάτι παραπάνω από προφανείς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tesseris-pakistanoi-kratousan-omhro-sumpatriwtissa-tous-sthn-thessalonikh-e#ixzz5bixwhn2i

Exit mobile version