Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία απάντηση ή επανόρθωση από τους συκοφάντες

Καμία απάντηση ή επανόρθωση από τους συκοφάντες

Τις τρεις μαϊμούδες που λουφάζουν και… δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν λένε τίποτα παριστάνουν από χθες οι συστημικές ιστοσελίδες που αναπαρήγαγαν το ψέμα για την δήθεν ομολογία της Χρυσής Αυγής για την ψήφιση της Βασιλικής Θάνου ως προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

 

Χθες η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δημοσίευσε και κοινοποίησε εκτενή απάντηση για το εν λόγω ζήτημα, τονίζοντας πως ουδέποτε γράφτηκε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” ή στην “Εμπρός” άρθρο για το θέμα, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε ο “Ελεύθερος Τύπος”, το Protothema.gr, το Liberal.gr και διάφορα άλλα παπαγαλάκια της ψευτοδεξιάς.

Προς τον αρθρογράφο μάλιστα του Liberal.gr Παπαδόπουλο Τετράδη εστάλη από το Γραφείο Τύπου η σχετική απάντηση και ζητήθηκε η επανόρθωση για αυτό το εξόφθαλμο ψέμα.

Δεν λάβαμε καμία απάντηση, ούτε φυσικά μπήκε κανείς “αντικειμενικός” δημοσιογράφος στον κόπο να ανασκευάσει την είδηση ή να επανορθώσει, αποδεικνύοντας έτσι ότι η δουλειά τους δεν είναι η ενημέρωση του κοινού, αλλά η παραπληροφόρηση.

Τους καλούμε για ακόμη μια φορά να μας πουν πότε δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Εμπρός” ή στην “Χρυσή Αυγή” το εν λόγω άρθρο που εκφράζει προσωπικές απόψεις και μόνο και βαφτίστηκε αυθαίρετα επίσημη θέση του κόμματος.

Εις ώτα μη ακουόντων…

Διαβάστε σχετικά: Πέρα από κάθε όριο η διαστρέβλωση της αλήθειας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kamia-apanthsh-h-epanorthwsh-apo-tous-sukofantes#ixzz5bkSnBOpc

Exit mobile version