Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Δίνουν κίνητρα από την Ε.Ε. για να πάψουν τα αιγοπρόβατα στην Ελλάδα, έτσι ώστε να μπορούν να δραστηριοποιούνται καλύτερα οι βόρειες χώρες στην παραγωγή αιγοπρόβειου γάλακτος και φέτας. Συρρικνώνουν πάση θυσία κάθε παραγωγική δραστηριότητα στην Ελλάδα και θέλουν να πιστέψουμε ότι όλο αυτό γίνεται τυχαία. Τi θα παράγει η Ελλάδα και θα εξάγει στην Ευρωπαϊκή «Ένωση»; Τίποτα, είναι η σωστή απάντηση στο ερώτημα αυτό, θα είμαστε οι αιώνιοι πελάτες τους και αυτό με την υπογραφή των δεξιών και αριστερών κουτόφραγκων που μας κυβερνούν εδώ και σαράντα χρόνια. Πρέπει όλοι στις επόμενες εκλογές να καταψηφίσουν όλους αυτούς και όχι να απέχουν, αποχή σημαίνει συνενοχή!

Μιχάλης Σ.

Καμία απάντηση ή επανόρθωση από τους συκοφάντες

Στην Ιταλία μειώθηκαν οι λαθρομετανάστες στο 98% με κυβέρνηση Σαλβίνι. Εδώ με κυβέρνηση Σαμαρά, Τσίπρα (και Μητσοτάκη στο μέλλον), οι λαθρομετανάστες με τους διακινητές τους κάνουν πάρτι. Επιδόματα, διευκολύνσεις, παροχές μόνο γι’ αυτούς. Για τους άπιστους Θωμάδες και τους “φιλάνθρωπους” που θα βιαστούν να με χαρακτηρίσουν υπερβολικό (στην καλύτερη), τρανή απόδειξη τα κινητά των εξακοσίων και πλέον ευρώ που κουβαλούν όλοι αυτοί πάνω τους. Κακόμοιροι και μη έχοντες με πανάκριβα κινητά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα που οι άστεγοι Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια. Προσδοκούμε σε μια κυβέρνηση Ελλήνων που θα νοιάζονται για τους Έλληνες, σε μια Χρυσή Αυγή!

Κωνσταντίνος Κ.

Λαθρομετανάστες από την Συρία ξυλοκόπησαν ιερέα στα Πατήσια! “Νεαρούς” είδαν τα ΜΜΕ…

Κάπου διάβασα ότι χάθηκαν 110 δισεκατομμύρια ευρώ από καταθέσεις στις τράπεζες από την έναρξη της κρίσης. Λογικότατο το βρίσκω. Όταν βλέπεις την κυρία με τα γεμιστά του ΣΥΡΙΖΑ και την κάθε κυρία και κύριο που πολιτεύεται να παίρνουν τα λεφτά τους από τις Ελληνικές τράπεζες την στιγμή που οι ίδιοι κυβερνούν, τi περιμένουν να κάνει ο απλός ο κόσμος. Ποια τράπεζα να εμπιστευτεί ο πολίτης όταν όλες οι τράπεζες παράτυπα έδιναν δάνεια χωρίς εγγυήσεις και στην ουσία χρεωκόπησαν. Ξαφνιάστηκε η πληρωμένη πένα και προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα των χρεωκοπημένων τραπεζιτών. Είναι πολλά τα λεφτά από τις χορηγίες και τις διαφημίσεις των τραπεζών, που αν και χρεωκοπημένες εισπράττουν “πακέτα στήριξης” από τα μνημόνια και στέλνουν τον λογαριασμό στους πολίτες. Ας το χωνέψουν όλοι αυτοί ότι θα φροντίσουμε να λογοδοτήσουν και να σαπίσουν στην φυλακή, ότι κι αν κάνουν, όπου κι αν κρυφτούν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ε. Ι.

Πάνω από 106 δισ. ευρώ σε καταθέσεις χάθηκαν στα χρόνια των Μνημονίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-6-ianouariou-2019#ixzz5bm8LMwdU

Exit mobile version