Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Οικονομία στην υπηρεσία του Λαού

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Στα τελευταία μας άρθρα του 2018 απ’ αυτή εδώ τη στήλη επισημάναμε το αδιέξοδο της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής και αναφερθήκαμε εκτενώς στην εξαπάτηση της ελληνικής κοινής γνώμης στην οποία καλλιεργείται η πεποίθηση της εξόδου από την κρίση ενώ στην πραγματικότητα τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση ανοίγουν το δρόμο σε ένα νέο δανεισμό, τον οποίο θα πληρώσει χρυσό ο Ελληνικός Λαός.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε ο τέως πρωθυπουργός Κ.Σημίτης, ο οποίος εκτίμησε πως η χώρα θα χρειαστεί να προσφύγει εκ νέου στον ESM αναζητώντας απεγνωσμένα τον δανεισμό που σήμερα καθίσταται απαγορευτικός μέσω των αγορών. Είναι όμως φυσικό να τοποθετείται επί του ζητήματος ένας τέως πρωθυπουργός τον οποίο συνοδεύει δικαίως ο τίτλος που του αποδόθηκε από τους πολιτικούς του αντιπάλους “αρχιερέας της διαπλοκής”, ενώ αντίθετα η ΝΔ να σιωπά; Σαφώς και δεν είναι και συνεπώς δικαιώνεται η εκτίμησή μας πως η ΝΔ συμμετέχει από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ στο αίσχος της κοροϊδίας των Ελλήνων, πάντοτε σε συνεννόηση με την Μέρκελ και τις Βρυξέλλες.

Η καθεστηκυία τάξη εντούτοις, έχει φροντίσει από το 2015 και κατόπιν του δημοψηφίσματος Τσίπρα να παγιώσει την πεποίθηση πως η υπαγωγή της χώρας στην επιτροπεία και τον μακροχρόνιο έλεγχο των δανειστών συνιστά μονόδρομο. Συνέβαλαν τα μέγιστα σ’ αυτό το σκοπό άλλωστε οι Τσίπρας και Καμμένος, με συνέπεια αρχικά το σοκ της ελληνικής κοινωνίας και ακολούθως την εμπέδωση μιας εξόχως μοιρολατρικής στάσης κατά το δόγμα “σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω”. Απέναντι σ’ αυτό το πνεύμα της υποταγής, της εθελούσιας ταπείνωσης και του εξευτελισμού στέκεται περήφανα ο Λαϊκός Εθνικισμός με την πάγια διακήρυξή του πως μόνον οι Έλληνες μπορούν να σηκώσουν ξανά την Πατρίδα όρθια.

Εν αντιθέσει προς τους ξενόδουλους πολιτικούς μας αντιπάλους οι οποίοι έχουν καταστήσει την οικονομία ως το επίκεντρο της πολιτικής ζωής και σκοπό υπάρξεως τούτου του θλιβερού προτεκτοράτου, για την Χρυσή Αυγή και τον Λαϊκό Εθνικισμό η οικονομία αποτελεί μέσο άσκησης πολιτικής προς όφελους του Λαού.

Για τον Λαϊκό Εθνικισμό οφείλει η οικονομία να προσαρμόζεται στις ανάγκες των Ελλήνων και κατ’ επέκταση στις απαιτήσεις του Κράτους που έχει αναλάβει την προστασία του Λαού μας και όχι Κράτος και Λαός να υποκύπτουν και να θυσιάζονται για τις απαιτήσεις της οικονομίας όπως αυτές καθορίζονται σήμερα από τις επιταγές και τα συμφέροντα του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου και των τραπεζών. Με απλά λόγια, η οικονομική πολιτική οφείλει να βρίσκεται στην υπηρεσία του Λαού και όχι ο Λαός στην υπηρεσία της οικονομικής πολιτικής.

Μόνον υπό αυτή τη θεμελιώδη αρχή μπορεί η εθνική μας οικονομία να συμβάλλει στην πρόοδο και ευημερία του Ελληνικού Λαού, στα πλαίσια βεβαίως ενός Κράτους το οποίο θα εργάζεται για να προασπίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων και του Ελληνικού Έθνους εν γένει. Και πάνω σε αυτή τη θεμελιώδη αρχή, στον πυλώνα της μεγάλης προσπάθειας για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας θα προσαρμοστούν οι πολιτικές αποφάσεις για την υλοποίηση του σχεδίου της εθνικής ανασυγκρότησης.

Η αναδιαμόρφωση των φορολογικών συντελεστών προς ενίσχυση της παραγωγικής προσπάθειας, η ουσιαστική πάταξη της γραφειοκρατίας, η παροχή κινήτρων για επενδυτικά σχέδια που θα αποφέρουν θέσεις εργασίας και έσοδα στο Κράτος είναι κομμάτι μόνο των επιμέρους ενεργειών που καθίστανται αναγκαίες για να τεθεί σε ισχύ το οικονομικό πρόγραμμα του Λαϊκού Εθνικισμού. Η έκρηξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αποτελεί την μοναδική θεραπεία για την χρεοκοπημένη οικονομία που αφήνουν οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές “δημοκράτες” και συνακόλουθα την καλύτερη δυνατή απάντηση του Εθνικού Κράτους στο εξαιρετικά ζημιογόνο πελατειακό-κομματικό Κράτος.

Πριν απ’ όλα αυτά όμως, ο Λαϊκός Εθνικισμός έχει πρώτιστο καθήκον να διασφαλίσει την επιβίωση του Λαού μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι η κρατική προστασία του αγροτικού τομέα, εκείνου τον οποίο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει χαρακτηρίσει ως την “Ψυχή του Έθνους”. Κι αυτή η Ψυχή του Έθνους πρέπει πάσει θυσία να διατηρηθεί ζωντανή με σκοπό διττό: να τροφοδοτούνται απρόσκοπτα οι διατροφικές ανάγκες του Λαού μας και συνάμα να ξανανιώσει η ελληνική ύπαιθρος, η ρημαζόμενη σήμερα από τις καταστροφικές πολιτικές των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης!

Δημοσιεύθηκε στην Εθνική εφημερίδα Εμπρός 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-oikonomia-sthn-uphresia-tou-laou#ixzz5bp5NCVPo

Exit mobile version