Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση του Μετώπου Νεολαίας για τις παρανομίες στα Πανεπιστήμια

Το Μέτωπο Νεολαίας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» εκφράζει τη μύχια θλίψη, τον βαθύ αποτροπιασμό και την πηγαία οργή του, για την ελεεινή κατάντια των Πανεπιστημιακών Σχολών.

Μια κατάντια που ξεχειλίζει στην πρόσφατη δικογραφία που σχηματίζεται από την Ασφάλεια, σχετικά με την μεγάλη επιχείρηση που διεξήχθη τις ημέρες των εορτών στα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Στην ΑΣΟΕΕ, Νομική, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δηλαδή σε κυρίαρχους χώρους σπουδών της Πατρίδος μας, έγιναν δεκάδες δεκάδων συλλήψεις, κυρίως αλλοδαπών, διακινητών παράνομων  και λαθραίων προϊόντων. Επίσης εξαρθρώθηκαν εγκληματικές σπείρες ναρκωτικών, που διακινούσαν τα ανθρωποκτόνα τους δηλητήρια, την αποχαύνωση, την εξαθλίωση  και τον θάνατο στα ιδρύματα, αλλά και στις ευρύτερες περιοχές τους, και πάλι κυρίως αποτελούμενες από αλλοδαπούς.

Η θρασύτητα των ναρκεμπόρων ήταν τέτοια, που είχαν συστήσει ακόμη και ομάδες κουκουλοφόρων «φρουρών», οι οποίες όταν εμφανιζόταν η αστυνομία, εφορμούσαν κάνοντας εκτεταμένες ζημιές, ώστε να εκμεταλλευθούν την επεκτεινόμενη ανοχή του παρακμάζοντος κράτους προς τους κουκουλοφόρους «αγωνιστές» και να ανασταλεί η έρευνα για τις παράνομες δραστηριότητες.

Τα φαινόμενα αυτά δείχνουν γυμνή την αλήθεια της αριστερής νοοτροπίας, που στο όνομα μιας θολής και παραπλανητικής προόδου, οδηγούν τα Ιδρύματα της Γνώσης να μετατρέπονται σε οίκους παράνομου εμπορίου και λημέρια συμμοριών.

Οι ευθύνες της πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων, αλλά και των διοικήσεων των σχολών είναι τεράστιες και πολύ αμφιβάλλουμε αν η δικαιοσύνη θα τους αγγίξει, αν και το ευχόμαστε ολόψυχα.

Αυτή η εικόνα αποσύνθεσης και βρωμιάς δεν αρμόζει στην Ελλάδα μας, ανέκαθεν πρωτοπόρο της γνώσεως, της τέχνης και των ιδεών. Αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στην Ελληνική Νεολαία, η οποία στη συντριπτική πλειοψηφία της είναι σκληρά αγωνιζόμενη στον στίβο της εργασίας, αλλά και στον στίβο της μάθησης.

Αυτή την πραγματικότητα, το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, την καταδικάζει και την καταγγέλλει.

Καλούμε δε, τους νέους και νέες, να πλαισιώσουν τις τάξεις μας, και να αγωνιστούν μαζί μας, για μια Ελλάδα ευνομίας, για χώρους μάθησης ευπρεπείς κι αφοσιωμένους στην Γνώση και τον Πολιτισμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-tou-metwpou-neolaias-ths-chrushs-aughs-gia-tis-paranomies-sta-pa#ixzz5bqsZOhlE

Exit mobile version