Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Οι συριζομούρηδες έχουν το θράσος και εμφανίζονται στην Μακεδονία που πούλησαν με την προδοτική υπογραφή τους. Θα τους ξεφτιλίζουμε όπου τους βρίσκουμε, για να μην γράψω τίποτα άλλο πιο βαρύ. Οι προδότες που πλασάρουν την προδοσία τους ως νεοτερισμό και “ειρηνευτική πολιτική” θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Αργά ή γρήγορα δεν έχει σημασία καμία για εμάς. Καμία ανοχή στα κομματόσκυλα που κάνουν τους Έλληνες να περπατάνε σκυφτοί. Ό,τι σπέρνουν θα θερίσουν.

Αμαλία Ι.

Ηλίας Κασιδιάρης στον Αγιασμό των υδάτων: “Να καθαρίσει η Αθήνα από την διαφθορά και την παρακμή”

Σήμερα μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και όλοι οι άθεοι έκαναν ουρές στις εκκλησίες για να τους δει ο κόσμος μπας και πάρουν κανένα επιπλέον ψηφαλάκι. Αυτοί που εδώ και 4 χρόνια όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα υπέρ της Εκκλησίας και της Πίστης μας αλλά μας γέμισαν με μουσουλμάνους έποικους και έχουν εξισώσει την Ορθοδοξία με τις λοιπές θρησκείες και αιρέσεις στα σχολικά βιβλία. Πολιτικάντηδες χείριστης ποιότητας, τοξικοί για οτιδήποτε Ελληνικό και παραδοσιακό. Σε πείσμα όλων αυτών, θα ομολογούμε την Πίστη μας με οποιοδήποτε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και σε όποιον αρέσει, οι λοιποί μπορούν ελεύθερα να πάνε στην Σαουδική Αραβία που εκεί τα πράγματα είναι πιο… δημοκρατικά και να μας αδειάσουν την γωνιά. Η Ελλάδα στους Έλληνες!

Ιωάννης

Και οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται… «Θα ρίξω τους Έλληνες στη θάλασσα» τραγούδησε ο Ερντογάν

Ολόκληρο έθνος 2500 χρόνων, με απίστευτη ιστορική κληρονομιά, με 2 αυτοκρατορίες και περιμένουμε από τους σκοπιανούς να αποφασίσουν αν θα λέγονται “μακεδόνες”. Ντροπή μας. Ντροπή μας που ψηφίσαμε τέτοιους προδότες, ντροπή μας που τους ανεχόμαστε, ντροπή μας που ανεχόμαστε τους σκοπιανούς και τους συνεργάτες τους. Μας έχουν μετατρέψει σε ανθρωπάκια. Ντροπή μας. Εύχομαι αυτή την χρονιά να ξυπνήσουμε και να αντισταθούμε Εθνικά, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Καλύτερα να ξεβολευτούμε παρά να φορέσουμε φερετζέ και φέσι. Χύθηκε πολύ αίμα για να τα ξεφορτωθούμε αυτά και δεν πρέπει να πάει χαμένο. Να ξυπνήσουμε επιτέλους, αν θέλουμε να μην είμαστε οι τελευταίοι.

Τ.Ι.

Ελληνικά έθιμα των Θεοφανείων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-7-ianouariou-2019#ixzz5bs2yHsrZ

Exit mobile version