Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου “Εθνικιστική Φωνή” φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την Ελληνική Αυγή, Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος σχολίασε ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας. Ο Συναγωνιστής αρχικά ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, τονίζοντας πωςτο 2019 θα είναι εφαλτήριο σημαντικών αγώνων όσων πιστεύουν σε Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια μέχρι την τελική νίκη των Ελλήνων.

Ακολούθως σχολίασε όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν την Πατρίδα μας το 2018, από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, τα εθνικά θέματα, την οικονομία, την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και παρουσίασε τις θέσεις, το έργο και τις άμεσες παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μεταξύ άλλων σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει και θα πολεμήσει τα ανθελληνικά σχέδια τόσο των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των νεοφιλελεύθερων της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής.

Κλείνοντας κάλεσε όλους τους Έλληνες να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές, στις αυτοδιοικητικές εκλογές τις παρατάξεις της Ελληνικής Αυγής σε δήμους και περιφέρειες και να είναι σε εγρήγορση για τις εθνικές εκλογές όποτε και γίνουν, ώστε όλοι μαζί να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-hlias-panagiwtaros-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh#ixzz5bvEOguLU

Exit mobile version