Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσοβελώνη: Ποια συμφωνία των Πρεσπών; Η καρέκλα πάνω από όλα!

Χρυσοβελώνη: Ποια συμφωνία των Πρεσπών; Η καρέκλα πάνω από όλα!

Το πόσο διαλυμένο είναι το κόμμα των ΑΝΕΛ επιβεβαιώνεται καθημερινά από τα στελέχη του Πάνου Καμμένου που έχουν ήδη αποχαιρετήσει το ανύπαρκτο μόρφωμα.

Μετά λοιπόν τον Παπαχριστόπουλο, τον Κουίκ και την Κουντουρά που έχουν διαφοροποιηθεί, εμφανίστηκε σήμερα και η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη να δηλώνει πως θα μείνει στην κυβέρνηση Τσίπρα ανεξαρτήτως των προθέσεων Καμμένου.

Η Χρυσοβελώνη που δεν είναι βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

“Όταν θα έρθει αυτό το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, αυτό που εγώ θέλω είναι να μπορέσω να το αναγνώσω. Εγώ θα αναγνώσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και εφόσον είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση, εκτός και εάν η λύση αυτή υποδειχθεί από τον πρωθυπουργό”.

Με λίγα λόγια το προβεβλημένο στέλεχος των ΑΝΕΛ και υφυπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε την πατριδοκαπηλία του μορφώματος: Ποια προδοσία της Μακεδονίας; Η καρέκλα πάνω από όλα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrusobelwnh-poia-sumfwnia-twn-prespwn-h-karekla-panw-apo-ola#ixzz5bwPHdpII

Exit mobile version