Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

«Βγήκαμε» από τα μνημόνια, αλλά τα Ελληνικά νοικοκυριά χρωστούν της Μιχαλούς, οι καταθέσεις έχουν κάνει φτερά και η ανεργία καλπάζει. Περιττό να αναφέρω ότι πλέον σπάνια βλέπεις Έλληνες κάτω των 30 ετών στην Ελλάδα, εφόσον η πλειοψηφία έχει αναγκαστεί να μεταναστεύσει για βιοποριστικούς λόγους. Η διαδρομή που διαγράφεται και είναι εμφανής είναι: Οι νέοι Έλληνες στο εξωτερικό, ραγδαία υπογεννητικότητα και ο γηγενής πληθυσμός να αντικαθίσταται από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες. Όλα αυτά με τις ευλογίες του (ανθ)Ελληνικού κράτους, της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και των Διεθνών Οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Προφανώς γι’ όλους αυτούς δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα ο Έλληνας να ζήσει και να προκόψει στην Πατρίδα του. Όσοι έχουν μάτια και βλέπουν όλη αυτή την κατάσταση όπως έχει ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Κυριάκος Ρ.

Χρυσοβελώνη: Ποια συμφωνία των Πρεσπών; Η καρέκλα πάνω από όλα!

Οι γιορτές τέλειωσαν αλλά όχι και η κοροϊδία των προδοτών πολιτικών. Θέλουν να πουλήσουν την Μακεδονία με οποιοδήποτε κόστος. Τι νομίζουν ότι είναι, το χωράφι το παππού τους; Η Ελληνική γη έχει έναν και μόνο ιδιοκτήτη, τον Ελληνικό λαό. Ας το θυμούνται αυτό διότι θα μας βρουν μπροστά τους οι προδότες. Θα τους κυνηγήσουμε μέχρι τον άλλο κόσμο.

Γιώργος, Σέρρες

Κασιδιάρης: “Στημένη η διαμάχη Τσίπρα-Καμμένου! Οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση της εθνικής προδοσίας”

Η χώρα έχει διαλυθεί στην κυριολεξία. Η άλλοτε ένδοξη πόλη των Αθηνών έχει γίνει μια τριτοκοσμική σκουπιδούπολη. Βρωμιά παντού! Δρόμοι γεμάτοι λακκούβες, τοίχοι μουντζουρωμένοι, αυτοκόλλητα σε πινακίδες, διαβάσεις πεζών που δεν φαίνονται πια. Μια πόλη παρατημένη στο έλεος του Θεού, γεμάτη με αλλόφυλους ανεξέλεγκτους που ζητιανεύουν και κλέβουν. «Πώς μας κατάντησαν έτσι» απορούν όλοι, αλλά κανείς δεν λέει «γιατί το ανεχτήκαμε». Η ασυδοσία αυτή πρέπει να τελειώσει και να μπει μια τάξη. Η Αθήνα πρέπει να ξαναγίνει Ελληνική πόλη με σεβασμό στους πολίτες και τους νόμους. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί αυτό και γι’ αυτό και την στηρίζω. Σε όσους δεν αρέσει, ξυδάκι!

Η.Γ.

Τι ξέρουν οι… ψεκασμένοι; Αν δεν βγαίνουν οι ψήφοι για την συμφωνία των Πρεσπών, ο Τσίπρας θα κανονίσει να αποχωρήσει το ΚΚΕ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-8-ianouariou-2019#ixzz5c02EGoO0

Exit mobile version