Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2019: Έτος Εθνικής Αντίστασης

2019: Έτος Εθνικής Αντίστασης

Παρότι τόσο οι μαρξιστές όσο και οι φιλελεύθεροι διεθνιστές προσδοκούσαν πως το 2018 θα σηματοδοτούσε την απαρχή μιας νέας οικονομικής εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού δια της απολύτως ψευδούς και κίβδηλης εξόδου της χώρας από την εποχή των Μνημονίων, η αναζωπύρωση του εθνικού φρονήματος του Λαού μας υπήρξε αναμφισβήτητα το σημαντικότερο και πλέον ουσιαστικό χαρακτηριστικό για το έτος 2018.

Η καταφανής πια απόπειρα της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να ξεπουλήσει τη Μακεδονία, υπήρξε το εφαλτήριο της οργισμένης μα πάντοτε σε ειρηνικά πλαίσια αντίδρασης της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε Θεσαλλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, σηματοδότησαν το πέρασμα μιας μεγάλης μερίδας συμπατριωτών μας από την κατάσταση εθνικής αδράνειας σ’ εκείνη της εθνικής αφύπνισης. Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων κάθε ηλικίας απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις ενώθηκαν μπρος στο μεγάλο σκοπό, την προάσπιση δηλαδή του εθνικού συμφέροντος από εκείνους που αποπειρώνται να το πλήξουν. Κι αυτοί που προβαίνουν σε τούτη την φαιδρή πράξη δεν είναι τόσο οι ξένοι επιβουλείς όσο οι εγχώριοι εξουσιαστές που εργολαβικά έχουν αναλάβει έργο διττό: τον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση της Πατρίδος μας.

Είναι γεγονός πως η ανταπόκριση του Λαού μας στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία σε όλη την ελληνική επικράτεια υπήρξε συγκινητική. Η μη πρσδωκόμενη αντίδρασή του δε, σε καιρούς απόλυτης κυιαρχίας της αντεθνικής προπαγάνδας υπήρξε αναμφισβήτητα ελπιδοφόρα για το μέλλον. Οι Χρυσαυγίτες ωστόσο, αισθάνονται διπλή χαρά: όχι μόνο για το σημερινό εθνικό ξύπνημα αλλά και για τη δικαίωση της μακροχρόνιας επιμονής στον Αγώνα για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Επί σειρά ετών στα μέσα του μήνα Ιουνίου, η Χρυσή Αυγή διοργάνωνε Τελετή Τιμής και Μνήμης στο Μεγάλο Στρατηλάτη Αλέξανδρο, Τελετή η οποία εύλογα εξελισσόταν σε εκδήλωση για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονικής Πατρίδας. Εκείνες τις εποχές των παχέων αγελάδων, οι όψιμοι σήμερα “μακεδονομάχοι” μας χαρακτήριζαν από γραφικούς ως γελοίους. Εν έτει 2018 υποχρεώθηκαν αυτοί οι ίδιοι να υιοθετήσουν συνθήματα και τη ρητορική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος όχι επειδή -όπως θα πίστευαν πολλοί- αναθεώρησαν την πρότερη ηλιθιότητά τους αλλά επειδή αυτό επιβάλλει το μικροπολιτικό, κομματικό τους συμφέρον. Γι’ αυτό και μόνον, αξίζουν την χλεύη και την περιφρόνησή μας.

Εάν όμως το 2018 υπήρξε έτος εθνικής αφύπνισης, τότε το έτος που έρχεται θα είναι εκείνο των κρίσιμων εθνικών αποφάσεων. Εθνικών αποφάσεων όχι μιας πολιτικής ηγεσίας που έχει αποδείξει ξεκάθαρα πως εργάζεται πρός όφελος ξένων συμφερόντων αλλά ενός ολόκληρου Λαού που αγωνίζεται για την επιβίωσή του. Υπό αυτό το πρίσμα το έτος 2019, έτος εκλογικό, οφείλουμε εμείς οι Εθνικιστές να το μετατρέψουμε σε έτος παλλαϊκής Εθνικής Αντίστασης. Και η Εθνική Αντίσταση δεν μπορεί πλέον να παραμένει σε επίπεδο φιλολογικού ενδιαφέροντος ή απλώς νοητικό αλλά να εξελιχθεί σε πρώτιστη πολιτική επιλογή η οποία θα καθορίσει και την τύχη της Μεγάλης μας Πατρίδος.

Καμία διαμαρτυρία δεν πρόκειται να πλήξει τις δυνάμεις των εθνομηδενιστών εάν πρωτίστως δεν μεταβληθεί σε σαφή και ξεκάθαρη πολιτική βούληση. Εάν δηλαδή δεν αποτυπωθεί ως πολιτικό γεγονός.

Ως εκ τούτου, το 2019 και η προκλήσεις που το συνοδεύουν θα κρίνουν εν πολλοίς την πορεία του Έθνους μας. Ο Λαός μας είναι εκείνος που θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ της Εθνικής Αντίστασης μέχρις εσχάτων και του οριστικού του αφανισμού. Κάθε άλλο δίλημμα το οποίο τεχνηέντως θα χρησιμοποιηθεί από κόμματα, παράκεντρα εξουσίας και μέσα ενημέρωσης, είναι δευτερευούσης σημασίας έως παντελώς ανούσιο. Οι επερχόμενες εκλογές δεν θα κρίνουν την μελλοντική οικονομική πολιτική της χώρας αλλά αυτό τον ίδιο τον πυρήνα της υπάρξεώς του.

Για εμάς τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, το διακύβευμα είναι ένα: ο Επανελληνισμός του Κράτους, το οποίο καταχρηστικώς σήμερα καλείται “ελληνικό” ενώ επί της ουσίας αποτελεί ότι πιο ανθελληνικό και αντιχριστιανικό υφίσταται επί γης. Ή για να γίνει πιο κατανοητό ακόμη, εάν επιθυμούμε Κράτος το οποίο θα προστατεύει τον Λαό μας, την Ταυτότητά του, την Ιστορία και τον Πολιτισμό του, τότε θα πρέπει αναμφίβολα το Κράτος αυτό να ξαναγίνει ελληνικό!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/2019-etos-ethnikhs-antistashs#ixzz5c0UGusUB

Exit mobile version