Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων

Το μοναδικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Πατρίδος μας από την πρώτη στιγμή της κινηματικής και πολιτικής του πορείας έθεσε ως βασικό στόχο του την άνοδό του προς την εξουσία. Εξ άλλου,  και ο πιο αδαής στην σήμερον ημέρα γνωρίζει πως ο ουσιώδης ρόλος και ο καταληκτικός σκοπός ενός πολιτικού κινήματος είναι η πολιτική του κατίσχυση και η ολοκληρωτική του νίκη έναντι των ιδεολογικών και πολιτικών του αντιπάλων. Στο πνεύμα αυτό ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή λειτουργεί και δρα άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Ελληνικό Λαό. Στέκεται πρωτοπόρος στους εθνικούς και κοινωνικούς του αγώνες, εξυπηρετώντας με συνέπεια το Μεγάλο Σκοπό της πολιτικής πάλης: την κατάκτηση της εξουσίας μετά την κατάρρευση του ξενοκίνητου διεθνιστικού καθεστώτος και τον σχηματισμό του Λαϊκού Εθνικού Κράτους. Αυτό είναι το κύριο πολιτικό καθήκον του Λαϊκού Συνδέσμου, διότι το ζήτημα της εξουσίας, είναι το κυριότερο ζήτημα κάθε επαναστατικής πορείας.

Τώρα η Χρυσή Αυγή υφίσταται ως μια κινηματική και πολιτική παράταξη, έτοιμη να αναλάβει την μοίρα ολόκληρου του Έθνους για να προσφέρει πραγματικές λύσεις και αποτελέσματα, όταν τα κόμματα του δήθεν «συνταγματικού» τόξου (ιδίως αυτά που κυβέρνησαν) αδυνατούν να προσφέρουν είτε από εθνικά επικίνδυνη ανικανότητα ή από ανθελληνική βούληση εξυπηρέτησης ξένων αποφάσεων.

Η ανάσταση της Ελλάδας μας θα καταστεί δυνατή μόνον μέσω ενός κατάλληλα διαρθρωμένου εθνικού και κοινωνικού οικονομικού προγράμματος, ενώ  η χάραξη μιας πραγματικά «Εθνικής Πολιτικής Στρατηγικής» θα αποτελέσει επί το πλείστον την βάση της εθνικής αναγεννήσεως και της κοινωνικής ανασυγκροτήσεως του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού. Το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου – «Χρυσή Αυγή» είναι σε θέση να ανταποκριθεί με συνέπεια και ρεαλισμό στα προβλήματα της οποιασδήποτε κοινωνικής και οικονομικής περιόδου της Πατρίδας μας. Είναι διαρθρωμένο με ρεαλισμό και μπορεί να προσαρμόζεται -ή και αν χρειασθεί να εξελίσσεται τροποποιούμενο- αναλόγως των τρεχόντων πολιτικών δρωμένων και προβλημάτων της χώρας, δίνοντας καίρια τις πολυπόθητες λύσεις στα μείζονα Εθνικά και κοινωνικά προβλήματα.

Αλάθητο κριτήριο για το χαρακτήρα ενός κόμματος είναι βέβαια το πρόγραμμά του, αλλά ισοβαρές κριτήριο είναι και η πολιτική του πρακτική. Για να κατανοήσουμε βαθειά και αποτελεσματικά το νόημα της διαπάλης των πολιτικών κομμάτων, δεν πρέπει να πιστεύουμε απερίσκεπτα τα ευχάριστα και όμορφα λόγια, μα είναι απαράβατο χρέος μας να μελετάμε την πραγματική ιστορία των κομμάτων, τις καταβολές τους, τη σύστασή τους και να εξετάζουμε όχι τόσο εκείνα που λένε τα κόμματα για τον εαυτό τους, αλλά εκείνα που έκαναν και κάνουν, να εξετάζουμε πώς ενεργούν για την επίλυση των διάφορων πολιτικών ζητημάτων που θίγουν τα ζωτικά εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα.

Το Κίνημά μας είναι γνήσια λαϊκό και αντιπλουτοκρατικό, σε αντίθεση  με το κομμουνιστικό κόμμα (που έχει μετατραπεί σε έναν τενεκεδένιο κουμπαρά μιας κερδοσκοπικής κομματικής κλίκας προνομιούχων). Σε όλη την Μεταπολίτευση, οι ελεεινοί μπολσεβίκοι λειτουργούν σαν καθεστωτικό δεκανίκι, σαν μια στενόκαρδη κερδοσκοπική εταιρεία εμπορίας ονείρων και εκμετάλλευσης ανοήτων. Το υποκριτικό ΚΚΕ δεν λειτουργεί ως ένα πολιτικό κίνημα ή  φορέας  που αναζητά πράγματι τρόπους και στρατηγικές  για την σωτηρία και την φροντίδα του τόπου. Παράγει συστηματικά μιαν αγκυλωμένη και παράταιρη πολιτική, ώστε το μόνο που καταφέρνει να  κατακτά με συνειδητή  επιλογή των ηγετών του είναι… η διατήρηση των ποσοστών του, πάντοτε  σε μονοψήφιους αριθμούς (βεβαίως άνω του εκλόγιμου 3%).

Λειτουργεί έτσι  ώστε -μ’ αυτόν  τον ολότελα κάλπικο κι ανήθικο για ένα «επαναστατικό κίνημα» τρόπο-, περιφρονώντας  τις εργατικές μάζες  που αποτελούν λόγο της ύπαρξής του, να απολαμβάνει εσαεί, τα οικονομικά προνόμια ενός οποιουδήποτε αστικού κοινοβουλευτικού κόμματος. Επιδιώκει δηλαδή να νέμεται την κρατική χρηματοδότηση, τις βουλευτικές αποζημιώσεις των βουλευτών του, να εξουσιάζει με πολυποίκιλους τρόπους την δημόσια ζωή της χώρας και επιπροσθέτως να γίνεται η πρόθυμη κολώνα στήριξης της αστικής σοσιαλφιλελεύθερης πλουτοκρατικής «δημοκρατίας», κάθε φορά που κινδυνεύουν τα θεμέλια του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος. Κάθε φορά που ξεχειλίζει η λαϊκή οργή με την οποία δήθεν… συντάσσονται οι γελοίοι υποκριτές μπολσεβίκοι, αυτοί συμπαρατάσσονται με το Καθεστώς και στηρίζουν τους πλουτοκράτες αστούς. Λειτουργούν μόνιμα επικροτώντας και στηρίζοντας το αστικό κατεστημένο – βεβαίως όχι άδικα, εφόσον σε αυτό χρωστούν την νομιμοποίησή τους, δια στόματος του ψευτο-«εθνάρχη» Καραμανλή…

Συνεπώς πορευόμαστε ακλόνητα ενάντιοι στους μπολσεβίκους του Περισσού (όπου οι σταλινικοί μουζίκοι δεν έχουν αντιληφθεί καν πως ο «σοσιαλιστικός τους παράδεισος» – ευτυχώς για τον πλανήτη –γκρεμίστηκε σε ερείπια). Αγωνιζόμενοι κατά του απάνθρωπου και αντιλαϊκού πλουτοκρατικού Καθεστώτος, πολεμάμε συνάμα ανυποχώρητοι τους υποκριτές μπολσεβίκους στυλοβάτες του. Αυτούς τους άθλιους ψευτοεπαναστάτες που δεν έχουν τίποτα αληθινό να προσφέρουν στον Λαό μας, παρά μόνο αντι-ιστορικές αμπελοφιλοσοφίες, κάλπικες «δήθεν» νομοτέλειες  και τοξικό σανό για τα λοβοτομημένα πρόβατα που τους ακολουθούν.

Το Κίνημα προφανώς δεν σκοπεύει να αναλωθεί με το τι πράττουν ή δεν πράττουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και εχθροί, αλλά ομολογουμένως μας προξενεί αποστροφή και ενίοτε θυμηδία  η  δήθεν λαϊκή πολιτική που ασκεί το «κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος». Το χολερικό και αντιπατριωτικό μόρφωμα των σταλινικών μικρεμπόρων συνεχίζει  με πάθος και αρρωστημένη συνέπεια την ολόπλευρη πολεμική του σε βάρος των εθνικών ιδεών. (Βέβαια δεν ξεχνάμε την ιστορική διαδρομή του εν λόγου προδοτικού κομματιδίου, που για έναν αιώνα  συμμετέχει με πάθος στην γενικευμένη  εθνοαποδόμηση!)

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αποζητά να αναλάβει τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας υλοποιώντας αποφασιστικά την ιστορικά αναγκαία Εθνική Αναγέννηση και την απαραίτητη Κοινωνική Ανασυγκρότηση. Όντας η μάχιμη εμπροσθοφυλακή της εθνικής ιδέας, διαμορφώνει και εφαρμόζει στην πράξη ένα επαναστατικό Λαϊκό – Εθνικιστικό πολιτικό πρόγραμμα, διεξάγοντας έναν ασυμβίβαστο και ανειρήνευτο πολιτικό πόλεμο Εθνικής Αναγέννησης και Κοινωνικής Ανασυγκρότησης. Στην κατεύθυνση αυτή εκφράζει πολύ απλά και ξεκάθαρα, τις πολιτικές της θέσεις οι οποίες  :

α) είναι σαφείς, βασίζονται σε πραγματικές, υγιείς φυσικές και ιστορικές βάσεις κι αποτυπώνονται στην Ιδέα του Λαϊκού Εθνικισμού,

β) δεν περικλείουν ουτοπικές και εξωπραγματικές απόψεις και θεωρίες,

γ) είναι υλοποιήσιμες στην ολότητά τους σε απαιτούμενο βάθος μόνον μίας 4ετίας.

Η Χρυσή Αυγή είναι το αληθινά πρωτοπόρο και δυναμικό τμήμα των δυνάμεων της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού ενάντια στην τυραννία της παγκοσμιοποίησης, ενάντια στην διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας από τους ξενοκίνητους πράκτορες και στην υποδούλωση της Πατρίδας στον αμερικανοκίνητο νεοοθωμανισμό.

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής δεν το διακατέχει μια δειλή, ηθικά ανυπόφορη και ανυπόστατη ευθυνοφοβία, ούτε άτοπα και μεγαλόστομα ψευτο-οράματα. Έχοντας στέρεα θεμελιωμένη γνώση και ολοκληρωμένη αντίληψη της πραγματικότητας, ακόμα κι’ όταν κάποιος έχει τις πιθανότητες εναντίον του, δεν πρέπει να θεωρεί την Μεγάλη Αποστολή μας αδύνατη ή παράλογη, γιατί είναι απόλυτα λογικό ότι, εάν σε κάποια περίσταση δεν μπορούμε ή δεν γνωρίζουμε να κάνουμε τίποτα καλύτερο, τότε οφείλουμε να ρυθμίζουμε τα πάντα με αποφασιστικότητα, όσο καλύτερα είναι δυνατόν, με τα όποια λίγα μέσα διαθέτουμε.

Εφόσον μέσω νικηφόρων εκλογικών διαδικασιών το Εθνικιστικό Κίνημα αναλάβει την διοίκηση της Πατρίδας σκοπεύει να θέσει ως άμεση προτεραιότητά του την συγκρότηση και σχηματοποίηση ενός πράγματι ανεξάρτητου Λαϊκού – Εθνικού κράτους. Ενός κράτους βασιζόμενου στην αξιοκρατία, μία πολιτική αρετή  που δυστυχώς έχει εκλείψει από αυτόν εδώ τον τόπο εδώ και 4 δεκαετίες.

Προφανώς, αυστηρό προαπαιτούμενο για να επιτευχθεί ο στόχος ενός ανεξάρτητου κυρίαρχου κράτους είναι να εκδιωχθούν πάραυτα οι ξένοι πράκτορες και όσοι ελεεινοί αγύρτες εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα Αυτή η δραστική ενέργεια από μόνη της θα σηματοδοτήσει την αφετηρία και  ενεργοποίηση του Εθνικού προγραμματισμού της Χρυσής Αυγής για μιαν ελεύθερη και συνολικά ισχυρή Ελλάδα.

Όμως τίποτα δεν είναι εφικτό για την Χρυσή Αυγή χωρίς την στήριξη της κινητήριας δύναμης της, που δεν είναι άλλη παρά μόνον ο Ελληνικός Λαός.

Συνεπώς Συμπατριώτη και Συμπατριώτισσα, το βάρος της επιλογής πέφτει πάλι σε εσένα, η απόφαση είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου. Έτσι είναι και έτσι ήταν πάντα!

Το ερώτημα λοιπόν που εγείρεται είναι το εξής: Τάσσεσαι με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ή με το έρεβος της παγκοσμιοποίησης;

Αλέξανδρος Γέροντας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-twn-ellhnwn#ixzz5c1J2Lu7t

Exit mobile version