Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλοι εκλεκτοί, άλλοι ανεξέλεγκτοι και… άλλοι αζήτητοι

Σύμφωνα με ένα λίαν ενδιαφέρον δημοσίευμα των Times του Λονδίνου,  (https://www.thetimes.co.uk/article/give-guns-to-europes-jews-rabbi-urges-7rdllkc2mnf) ο ραβίνος Μεναχέμ Μαργκόλιν, Διευθυντής της ιδιαίτερα ισχυρής ενώσεως «European Jewish Association» εζήτησε γραπτώς από τους Υπουργούς των Εσωτερικών της Ε.Ε. να προωθήσουν καταλλήλως την απαραίτητη νομοθεσία ώστε να επιτραπεί η οπλοφορία και χρήση όπλων, σε «διαπιστευμένα άτομα» στις Ιουδαϊκές κοινότητες και σε ιδρύματα της Ε.Ε.

«Αυτή τη στιγμή οι Ιουδαίοι δεν αισθάνονται ασφαλείς» δήλωσε ο ραβίνος Μαργκόλιν, σε άλλη συνέντευξη στο Newsweek. «Θα είμαστε υπό τον έλεγχο των αρχών και η οπλοφορία θα γίνει απόλυτα ελεγχόμενα και με επαγγελματισμό» συνέχισε στην δήλωσή του. Και κάπως έτσι, αργά αλλά σταθερά… τα όρια καθίστανται πλέον ευδιάκριτα και αρκούντως συμπαγή: Στην Ευρώπη της Ε.Ε. υπάρχουν συγκεκριμένες «ξεχωριστές» ομάδες πολιτών.

Υπάρχουν οι ουσιαστικά εισβολείς – «μετανάστες με το έτσι θέλω», Ασιατικοί, Αφρικανικοί και Αραβικοί πληθυσμοί, οι οποίοι επιβαρύνουν παντοιοτρόπως την οικονομία και την καθημερινότητα των Ευρωπαίων.

Υπάρχουν οι Ιουδαϊκοί πληθυσμοί, οι οποίοι με ταμπέλα την θρησκεία τους, ζητούν τώρα να εξαιρεθούν από τους υπόλοιπους πολίτες και να έχουν το δικαίωμα χρήσης όπλων, επειδή «αισθάνονται ανασφαλείς» από μια πολιτική υποστηρικτική της μετανάστευσης κάθε λογής ισλαμιστών, την οποία μάλιστα παγκοσμίως προωθούν και χρηματοδοτούν μεταξύ άλλων και Ιουδαϊκές οργανώσεις!

Και τέλος υπάρχουν οι ιθαγενείς Ευρωπαίοι, Γερμανοί, Άγγλοι, Ιταλοί, Έλληνες κλπ, οι οποίοι απογυμνώνονται των δικαιωμάτων τους μέσα στις χώρες τους. Γίνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας, υποχρεούμενοι αναγκαστικά να χρηματοδοτούν την αλόγιστη μετανάστευση, να υπολείπονται δικαιωμάτων σε σχέση με τις «ειδικές ομάδες» όπως για παράδειγμα οι Ιουδαίοι συμπολίτες τους, να κατηγορούνται για ρατσισμό, να καταδικάζονται για «εγκλήματα μίσους», όποτε προσπαθούν να υπερασπιστούν τους δικούς τους ανθρώπους, όπως ακριβώς κάνει -σωστά και εύλογα- ο προαναφερόμενος κύριος Μαργκόλιν.

Σκεφθείτε το αίτημα για οπλοφορία να είχε γίνει από τους Καταλανούς ή τους Σκωτσέζους ή από κάποιο πολιτικό κόμμα που έχει υποστεί δολοφονίες, ξυλοδαρμούς, εμπρησμούς και ανατινάξεις. Η υστερική ρητορική για «ναζί», «ρατσιστικό μίσος», «μισαλλοδοξία», «ξενοφοβία» κλπ.  θα διαρκούσε επί  μήνες στα ελεγχόμενα Μαζικά Μέσα Εξαπάτησης.

Όμως για την Ιουδαϊκή κοινότητα της Ε.Ε. ένα τέτοιο αίτημα, φαίνεται να είναι τόσο πολιτικά ορθό, ώστε απευθύνεται εγγράφως προς υπουργούς, σε συνεντεύξεις σε μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα και μην απορήσετε καθόλου αν το δούμε να γίνεται σύντομα και πράξη…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alloi-eklektoi-alloi-anejelegktoi-kai-alloi-azhthtoi#ixzz5c1sbp4MW

Exit mobile version