Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Άλλος για την “Χρυσή Αυγή”;

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Άλλος για την “Χρυσή Αυγή”;

Πλησιάζουν εκλογές και όποτε πλησιάζουν εκλογές, όπως ακριβώς εμφανίζονται οι καλικάντζαροι πριν τα Χριστούγεννα, εμφανίζονται οι… πολιτευτές! Μεγάλη υπόθεση το βουλευτιλίκι και κάθε νεοέλληνας ή ρωμιός εάν θέλετε, έχει για τον εαυτό του την ιδέα ότι γιατί αυτός και όχι εγώ; Ή με απλά λόγια όλοι θέλουν να γίνουν βουλευτές.

Και επειδή πράγματι από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πέρασαν άνθρωποι ασήμαντοι, οι οποίοι για ένα διάστημα της ζωής τους υπήρξαν και βουλευτές, σκέπτονται πολύ απλά και με περισσή κουτοπονηριά, αφού έγινε αυτός, γιατί να μη γίνω και εγώ; Βεβαίως θα μου πείτε ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα κόμματα, όμως εμείς δεν θέλουμε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να γίνει ένα κόμμα όπως τα άλλα κόμματα.

Ας επανέλθουμε όμως στους “πολιτευάμενους”, αρχίζοντας από τον “Μαυρογιαλούρο”, τον “Θανασάκη τον πολιτευόμενο” των παλαιών καλών ασπρόμαυρων ελληνικών ταινιών. Ταινιών στις οποίες καταδεικνύεται το μέγεθος της πολιτικής απάτης του εν Ελλάδι πολιτεύεσθαι.

Διαβάστε την συνέχεια και πλούσια Ελληνική και διεθνής ειδησεογραφία, καυστικά σχόλια και αποκαλυπτικά άρθρα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που θα κυκλοφορήσει ΑΥΡΙΟ Τετάρτη 9 Ιανουαρίου:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio38#ixzz5c24DvXAu

Exit mobile version